نوشته شده توسط : کویر
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

 

اقرار سايت‌هاي ضد انقلاب به انفعال جريان فتنه در روز قدس

 سايت‌هاي ضد انقلاب نوشتند كه فقط حاميان حكومت در خيابان بودند، مخالفان نظام نبودند، تاكتيك راهپيمايي(اغتشاش و آشوب) پاسخ نداد، حضور كم‌شمار سبزها در روز قدس، راهپيمايي روز قدس قوي‌تر از پارسال بود و اينكه " فلسطين بهانه بود راهپيمايي مانور قدرت حكومت بود.


 

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، هر ساله پس از هر راهپيمائي و نمايش قدرت ملت در دفاع از ارزشهاي اسلامي واكنش‌هاي متفاوتي از سوي سايت‌هاي بيگانه و ضد انقلاب كه با هزينه‌هاي هنگفت سازمان‌هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي، آمريكا و انگليس و با خوش‌خدمتي روزنامه‌نگاران متوراي از كشور كه البته در قبال وطن فروشي، از حقوق و امكانات مناسبي از سوي سردبيران خود بهره‌مي‌بردند، منعكس مي‌شد؛ اما بعد از راهپيمائي روز گذشته هيچ خبري منشر نشد مگر اينكه تيترهايشان اينگونه انتخاب شده بود. "حاميان حكومت در خيابان بودند، مخالفان نظام نبودند، تاكتيك راهپيمايي(اغتشاش و آشوب) پاسخ نداد، حضور كم‌شمار سبزها در روز قدس، راهپيمايي روز قدس قوي‌تر از پارسال بود و اينكه " فلسطين بهانه بود راهپيمايي مانور قدرت حكومت بود ". برخي از اين مطالب از نظرتان مي‌گذرد.

*بن‌بست تاكتيك راهپيمايي (اغتشاش و آشوب)

سايت جرس متعلق به مهاجراني و از جمله رسانه هاي اصلي جريان فتنه در اين باره نوشت: از تفاسير و تحليل‌هاي پيرامون انفعال سبزها در روز قدس و تمهيدات رژيم آنچه واقعي است و حكم قطعي شد اثبات ناكارامدي تاكتيك راهپيمايي مي‌باشد. روز قدس به عنوان روزي بود كه شايد امكان راهپيمايي سبزها در آن وجود داشت.

*راهپيمايي روز قدس تنها با حضور طرفداران حكومت و خالي از حضور سبزها برگزار شد

سايت خودنويس متعلق به كاريكاتوريست فراري نيك آهنگ كوثر نيز طي مقاله‌اي آورده است: مراسم راهپيمايي روز قدس امسال، برخلاف سال گذشته، تنها با حضور طرفداران حكومت و خالي از حضور سبزها برگزار شد.
مراسم امسال روز قدس، همانند سال‌هاي پيشين برگزار شد. مسوولان حكومتي در راهپيمايي شركت كردند، قطعنامه‌اي صادر شد و خطيبان جمعه، به انتقاد از سياست‌هاي اسراييل و آمريكا درباره فلسطين پرداختند.

*در شهرستان‌ها و تهران هيچ خبري از اغتشاش نبود

يكي از كاربران سايت بالاترين نيز در مطلبي نوشت: امروز روز ايران (قدس سابق) در تهران و شهرستانها...هيچ خبري نيست...پس باز هم پاي بالاترين بنشينيد تا صبح دولتتان بدمد!

*روزنامه نگار فراري: لابلاي خبرها گم هستم و هيچ تحليلي ندارم

مسيح علي نژاد روزنامه‌نگار متواري نيز نوشت: امروز كروبي به جاي خيابان در خانه نشسته است.لابد در يك اقدام انقلابي بايد توقع داشت ميرحسين موسوي و خانم رهنورد هم به ديدار كروبي و همسرش بروند و مردم نيز براي نجات كروبي به سمت خانه شيخ راهپيمايي كنند ورنه هر تحليل ديگري متناسب مي شود. خودم كجا هستم؟ لابلاي خبرها گم هستم و هيچ تحليلي ندارم.
 

 

عکس/فتنه گران سبزدر روز قدس
 
نمايشگاه فتنه سبز در حاشيه راهپيمايي روز قدس در خيابان آيت الله طالقاني
 


 

 
 

 

 
 

 
 

 

 

 

روز قدس و غيبت مدعيان انحصاري خط امام


 

 
مجمع روحانيون مبارز غايب بزرگ روز قدس امسال بود. مجمع روحانيون مبارز که روزي روزگاري خود را مدعي انحصاري امام و ميراث دار امام راحل مي دانستند و در پي گره زدن خود به جريان فتنه سال گذشته زمينه حذف خود را در ميان مردم به وجود آورده اند
 

 

مجمع روحانيون مبارز غايب بزرگ روز قدس امسال بود. مجمع روحانيون مبارز که روزي روزگاري خود را مدعي انحصاري امام و ميراث دار امام راحل مي دانستند و در پي گره زدن خود به جريان فتنه سال گذشته زمينه حذف خود را در ميان مردم به وجود آورده اند علي رغم دعوت کمرنگي که خاتمي براي حضور در روز قدس به عمل آورده بود اما خاتمي و چهره هاي اصلي مجمع روحانيون مبارز مانند موسوي خوئيني ها- مجيد انصاري- محتشمي پور و ... به جاي حضور فعال در راهپيمايي روز قدس و بزرگداشت اين يادگار امام ترجيح دادند بر خلاف مردم که زير آفتاب گرم براي آ زادي قدس فرياد مي زدند آنها در زير باد کولر و هواي خنک به سر ببرند اخبار رسيده از نقاط مختلف مسيرهاي راهيمايي مردم تهران حاکي است هيچ يک از اعضاي شاخص مجمع روحانيون، حزب مشارکت و سازمان مجاهدين انقلاب و ساير گروه هاي مدعي خط امام در ميان مردم ديده نشده اند همچنين تعدادي از مردم تهران براي جلوگيري از سياه تر شدن پرونده کروبي در همراهي با جريان انحرافي سبزها از چند روز قبل در مقابل منزل وي تجمع کرده و اجازه خروج کروبي از منزل و پيوستن به سبزها را به او ندادند. در شب قدس اين خيرخواهي مردم براي کروبي با عصبانيت او و محافظان وي روبرو شده در نتيجه به سوي مردم تيراندازي کردند که چند نفر مجروح شدند.ميرحسين هم از فرط شرمندگي رسوايي طرفدارانش در روز قدس سال گذشته، امسال ترجيح داد خود را کنار بکشد و از دور شاهد محو و زمينگير شدن طرفداراني باشد که در پي دروغگويي هاي او ناشيانه به جنگ امام و مردم و نظام آمده بودند.

 
 

 

 

ايران يكپارچه خروش ضد صهيونيستي/ اثري از فتنه‌گران نبود +عكس

تمام شهرهاي ايران اسلامي از صبح روز آخرين جمعه ماه مبارك رمضان با حضور مردم و مسوولان، يكپارچه فرياد "مرگ بر اسرائيل" بود و اثري از فتنه‌گراني كه سال گذشته با شعارهاي دشمن‌پسند خود تا مدت‌ها براي رسانه‌هاي ضدايراني خوراك تبليغاتي فراهم كرده بودند، در ميان سيل خروشان ملت ديده نشد.

گزارش خبرنگاران ما از سطح شهر تهران كه سال گذشته مركز تجمع فتنه‌گران روزه‌خواري كه شعار "نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران" سر مي‌دادند، حاكي است كه امسال ملت يكپارچه عليه صهيونيست‌ها شعار دادند.

 

دكتر محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور كه سخنران ويژه راهپيمايي روز قدس نيز بود از ساعت اوليه به جمع راهپيمايان روزه‌دار تهران پيوست. رئيس قوه قضائيه نيز در جمع راهپيمايان حضور يافت. رئيس مجلس شوراي اسلامي به‌عنوان سخنران ويژه در جمع راهپيمايان شهر مقدس قم حاضر شد.

همچنين در حالي كه اثري از اخلال‌كنندگان در نظم عمومي در مراسم با شكوه روز قدس امسال نبود، سران فتنه به‌ويژه كروبي كه پيش از اين به‌طور مكرر براي حضورش در راهپيمايي خط و نشان كشيده بود، جرأت نكردند در جمع روزه‌داران ضد صهيونيست تهران حاضر شوند.

تأكيد بر اتحاد ملت ايران حول آرمان‌هاي انقلاب اسلامي، بي‌نتيجه بودن مذاكرات سازش در واشنگتن، جرأت نداشتن و نبود امكان حمله به ايران براي رژيم صهيونيستي، شمارش معكوس نابودي رژيم صهيونيستي جزو محورهاي اصلي سخنان مقامات شركت كننده در اين راهپيمايي بود.

حضور گسترده مردم و نمايش برگ ديگري از افول كامل جريان فتنه، سريال غافلگيري‌هاي رسانه‌هاي بيگانه و انتظار بيهوده آنان را كه از 9 دي و 22 بهمن 88 آغاز شد، تكميل كرد، به طوري كه شبكه تلويزيوني العربية وابسته به دولت سعودي كه سال قبل گزارش لحظه به لحظه از ناآرامي‌ها در تهران مي‌داد، اشاره كوتاهي به مراسم روز قدس امسال و سخنراني رئيس‌جمهوري اسلامي ايران كرد و ترجيح داد بيشتر بر روي اتفاقات شب گذشته مقابل منزل كروبي تمركز كند.

همچنين سايت بي‌بي‌سي فارسي نيز هيچ خبري در مورد راهپيمايي عظيم روز قدس ايران منتشر نكرد و اين سايت نيز به حوادث پنج‌شنبه شب و بامداد جمعه مقابل خانه كروبي پرداخت.


 

 

 

ساواک: رجوی همکار صمیمی ماست و نباید اعدام شود +اسناد

 مسعود رجوی از اعضای کادر مرکزی سازمان مجاهدین خلق بود که در ضربه سال 1350 دستگیر شد ولی با وجود سمت تشکیلاتی اش و به رغم آنکه دیگر یارانش به اعدام محکوم شدند، به اعدام محکوم نشد. سازمان منافقین مدعی است دلیل این امر، فعالیت های حقوق بشری جهانی برادر رجوی در خارج کشور بوده است. اما پس از انقلاب و با آشکار شدن اسناد ساواک، دلایل اصلی این امر واضح شد: مسعود رجوی پس از دستگیری شروع به انتقال گسترده اطلاعات به ساواک نموده و با آنان کمال همکاری را نموده بود. در زیر نمونه ای از تک نویسی های رجوی راجع به دیگر اعضای سازمان و همکاری اش با ساواک را می بینید که در آنها، رجوی حتی کروکی آدرس ها را هم کشیده و اعلام کرده است که در هر مورد، چه کسی اطلاعات بیشتر دارد!

متن سند فوق:

[بازجویی از مسعود فرزند حسین شهرت رجوی
محل ضربدر خانه محمد است. کوچه سوم از سمت چپ. درب آبی پلاک آن را نمی دانم. درب بعد از گاراژ قرار دارد.
5-بهمن [بازرگانی]- ترک- اهل آذربایجان- قد متوسط- چهره تقریباً سبزه- سن حدود 26 الی 25- مو: تقریباً مشکی. آدرس او را نمی دانم. از نظر شکلی زیاد شبیه محمد [بازرگانی] است. احتمالاً پسر عموی او باشد یا قوم و خویش نزدیک. یک بار او را در زمستان گذشته به هنگام خروج از وزارت اقتصاد دیده ام. البته نمی دانم که آنجا کار می کرده یا برای انجام کاری رفته بود. محمد بازرگانی باید او را بشناسد.
6-بهروز [علی باکری]: قد کوتاه- سیه چرده- اهل آذربایجان- آدرس نمی دانم- چشم ومو مشکی. به احتمال قوی فارغ التحصیل و مهندس باید باشد. محمد بازرگانی باید او را بشناسد و البته نمی دانم مشخصات او را می داند یا نه.
7- محمد: چهره کشیده، اهل آذربایجان- قد بلند- چشم مشکی، گاه عینک می زد. قبلاً با من  در منزل فیروزیان اطاقی در اجاره داشت. رنگ پوست سفید و سبزه. من او را از همان اوائل می شناختم. و مدتی نقش مسئول مرا داشت. در روز دستگیری ساعت 12:5 با اوقرار داشتم. در مسیر خیابان آریامهر سمت امیرآباد و بالعکس و از امیر آباد سر کوچه بعد از پمپ بنزین به سمت خیابان آریامهر که البته نیامد. هدف ملاقات این بود که بسته ای را که نمی خواستم در خانه حفظ کنم به او بدهم. (منظور خانه خودم است.) بسته حاوی یک سری اسناد و مدارک و اشیائی بود که خودم هم دقیقاً ندیده بودم وافرادی را که برای دستگیری آمدند تمام بسته را توقیف و به ازداشتگاه آوردند. احیاناً مدارک آن از خارج ارسال شده بود. سعید و ناصر، محمد نامبرده مزبور را می شناسند. البته باز هم نمی دانم که تا کجا مشخصات دقیق او را می دانند.
امضا-مسعود رجوی]

 

متن سند فوق:

[بازجویی از مسعود فرزند حسین شهرت رجوی
...
12- اصغر [بدیع زادگان]: نام فامیل او باید ودیعی یا بدیعی باشد. مهندس بود و مهندس شیمی و کارمند یا استادیار دانشکده فنی دانشگاه تهران، قد کوتاه، سیه چرده یا سبزه- مو فلفل نمکی- چشممشکی- ما فقط یک نوع جوهر نامرئی داشتیم که البته از آن بسیا ربسیار کم استفاده می شد و آن گرد سفیدی بود که محلول بود و آن را اصغر به من داد. منزل: در تهرانمنزل خانوادگی داشت. می توانیدآدرس او را از دانشکدهفنی بگیرید. محمد او را می شناخت. ناصر همهمین طور.البته نمیدانم که ناصر مشخصات دقیق او رامی دانست یا ه.
13-اسامیزیر را هم شنیده ام ولی اطلاعدقیق ندارم:
علی رضا-رضا-کریم (کهاسم مستعار فردی به نام محمد بود)-صمد-
14- ضمناً خود در صدد جلب شاگردان و صاحب خانه ام بودمو سعی داشتم که حتی مسئولیتی نظیر گردآوری روزنامه برای کار تبلیغاتی به آنها بدهم (من مسئول تبلیغات گروه بودم( اسامی شاگردذان و صاحبخانه عبارت است از :
1-هوشمند خامنه 2- ابراهیم داور 3- مصطفی ملایری. دو نفر اول دانشجویان سال دوم دانشکده اقتصاد دانشگاه تهرانبودند. و نفر سوم یعنی ملایری دانشجوی دانشگاه آریامهر بود و در طبقه بالای من سکونت داشت. سال درسی او را نمی دانم. کروکی خانه ام [را] که خواسته اید به شرح زیر است: کروکی- محل ضربدر، طبقه اول.
امضا- مسعود رجوی]

 

پاداش همکاری صمیمانه؛ رهایی از اعدام
اینها تنها نمونه هایی از برگه های بازجویی و مقاومت های دلیرانه!! رجوی است. همین مقاومت دلیرانه رجوی موجب شد که مسئولان ساواک، پیش نویس نامه ای را تهیه نمایند و به نصیری ارسال دارند و از همکاری رجوی خبر دهند. ارتشبد نصیری (رئیس ساواک) نیز ضمن تأیید و امضای آن نامه و نامه نگاری با دستگاه قضائی رژیم، رجوی را از «همکاران ساواک» خواند:


 

متن سند فوق:
[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از: ساواک
مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که در دادگاه های بدوی و تجدید نظر آن اداره به اعدام محکوم گردیده از همکاران این سازمان [یعنی سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک)] بوده که در جریان کشف شبکه سازمان آزادیبخش ایران [در آن زمان هنوز نام مجاهدین خلق انتخاب نشده بود و نام های مختلفی از این دست به گروه مجاهدین خلق اطلاق می شد] همکاری های ارزنده و مؤثری داشته است. مراتب جهت آگاهی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور-ارتشبد نصیری
[تهیه کنندگان پیش نویس:]
رهبر عملیات- محمودی
رئیس بخش 312- ازغندی
معاون اداره یکم عملیات و بررسی- مبینی
رئیس اداره یکم عملیات و بررسی- جوان
28/1/51]

متن سند فوق:
[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از: ساواک
شماره 655/312
تاریخ: 28/1/51
مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که در دادگاه های بدوی و تجدید نظر آن اداره به اعدام محکوم گردیده از همکاران این سازمان بوده که در جریان کشف شبکه سازمان آزادیبخش ایران  همکاری های ارزنده و مؤثری داشته است. مراتب جهت آگاهی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور-ارتشبد نصیری
امضا- ارتشبد نصیری
مهر سری]

ولی به نظر می رسد این نامه که (که در آستانه اجرای احکام اعدامِ صادر شده، نوشته شده بود، باعث نشده بود که مقامات قضائی رژیم به ارزش رجوی برای ساواک پی ببرند لذا مسئولان ساواک در فردای همان روز، پیش نویس نامه دیگری نیز تهیه نموده و با صراحت بیشتری از همکاری رجوی با ساواک خبر می دهند. ارتشبد نصیری نیز این را هم تأیید و امضا نموده و می نویسد که رجوی «کمال همکاری را برای شناسایی سازمان مجاهدین خلق» داشته است و لذا مستحق «تخفیف در مجازات» است و نامه را برای مقامات قضائی می فرستد که ظاهراً این بار این نامه کارگشا شده و همکار عزیز ساواک، از اعدام می رهد. تصویر و متن این اسناد که به وضوح از همکاری قطعی رجوی با ساواک خبر می دهد به این قرار است:


 

متن سند فوق:

[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از : ساواک
درباره مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که از محکومین سازمان به اصطلاح آزادیبخش ایران وابسته به جمعیت نهضت آزادی است [ همان طور که ذکر شد، هنوز نام مجاهدین خلق برای این گروه انتخاب نشده بود و ضمناً به دلیل آنکه همه مؤسسین این گروه قبلاً عضو نهضت آزادی بودند، ساواک ابتدا گمان می کرد که این گروه به نوعی وابسته به نهضت آزادی است] و در دادگاه تجدید نظر نظامی به اعدام محکوم گردیده بعد از دستگیری در جریان تحقیقات کمال همکاری را در معرفی اعضای سازمان مکشوفه به عمل آورده و اطلاعاتی که در اختیار گذارده از هر جهت در روشن شدن و ضعیت شبکه مزبور مؤثر و مفید بوده و پس از خاتمه تحقیقات نیز در داخل بازداشتگاه همکاری های صمیمانه ای با مأمورین به عمل آورده لذا به نظر این سازمان[یعنی سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک)]  استحقاق ارفاق و تخفیف درمجازات را دارد. مراتب جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور- ارتشبد نصیری
تهیه کننده [گان پیش نویس:]
رئیس بخش 312-ازغندی
معاون اداره یکم عملیات و بررسی- مبینی
رئیس اداره یکم عملیات و بررسی- جوان
29/1/51]


 

متن سند فوق:

[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از : ساواک
شماره 655/312
تاریخ 29/1/51
درباره مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که از محکومین سازمان به اصطلاح آزادیبخش ایران وابسته به جمعیت نهضت آزادی است و در دادگاه تجدید نظر نظامی به اعدام محکوم گردیده بعد از دستگیری در جریان تحقیقات کمال همکاری را در معرفی اعضای سازمان مکشوفه به عمل آورده و اطلاعاتی که در اختیار گذارده از هر جهت در روشن شدن و ضعیت شبکه مزبور مؤثر و مفید بوده و پس از خاتمه تحقیقات نیز در داخل بازداشتگاه همکاری های صمیمانه ای با مأمورین به عمل آورده لذا به نظر این سازمان[یعنی سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک)]  استحقاق ارفاق و تخفیف درمجازات را دارد. مراتب جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور- ارتشبد نصیری
امضا- ارتشبد نصیری]

و این ها نمونه ای است از نفاق کسی که طرفدارانش مدعی بودند «از میان دود و آتش و خون» گذر کرده و بازجویان ساواک از شنیدن نامش وحشت داشته اند.
 


 

ناراحتي cnn از غيبت‌كروبي در راهپيمايي‌روز قدس!

سايت خبري CNN در گزارش خود درباره راهپیمایی مردم ايران در روز قدس اذعان کرد: تجمع كنندگان در ايران در تظاهرات سالانه روز قدس خواستار پايان اشغال فلسطين و ايجاد اتحاد در ميان فلسطيني ها شدند.

اين گزارش در ادامه افزوده است: غيبت قابل توجه رهبر معترضان ايران، مهدي كروبي نيز حائز اهميت است؛ به گفته فرزند وي، محافظان مهدي كروبي براي حفظ امنيت جاني، وي را از حضور در راهپيمايي منع كرده اند.

CNN تصریح کرده است: تظاهرات روز قدس در سراسر كشور ادامه دارد و گروه هاي كثيري فرياد «مرگ بر اسرائيل» و «مرگ بر آمريكا» را در ميدان فلسطين تهران نزديك به دانشگاه تهران فرياد مي كنند.

اين گزارش مي افزايد: در شهرهای مختلف ایران نيز مردم شعارهايي را عليه اسرائيل سرداده و پرچم ها و بنرهايي را در حمايت از مردم فلسطين و كاريكاتورهايي از باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا در دست دارند.

اين گزارش در پايان به انعكاس بخش هايي از سخنان محمود احمدي نژاد در سخنراني پيش از خطبه هاي نماز جمعه پرداخته شده است.


 



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 13 / 6 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر
جزئیاتی از همکاری جریان فتنه و ملی - مذهبی ها

در ادامه همکاری های تشکیلاتی جریان فتنه و ملی – مذهبی ها، سرکشی های استانی برخی نمایندگان اصلاح طلب از تشکل های رو به خاموشی ملی – مذهبی افزایش یافته است.

این سرکشی ها که با محوریت برخی زنان اصلاح طلب صورت می گیرد در راستای فعال سازی تشکل های ملی- مذهبی در برخی استان ها می باشد.
در همین راستا شنیده می شود که دراین جلسات محورهای زیر توصیه شده است:
1- جلسات را مخفی و مستمر برگزار کنید
2- نشریه داخلی ایجاد کنید و به افرادی خودی بدهید و بیرون نرود
3- بحث ارتباط با خارج از کشور را جدی دنبال کنید
4- تاکید بر شروع فعالیت مجدد
5- حداقل ده هزار نیرو باید جمع آوری شود
6- کسانی که جامعه شناسی درس خوانده اند گروه تحقیقاتی تشکیل دهند

گفتنی است آگاهان سیاسی براین باورند که ریش شدید حامیان فرقه سبز موجب شده که این جریان به دنبال ائتلاف با گروهایی بورد که خود شرایطی بدتر از آنان را تجربه می کنند.
در همین حال بنظر می رسد این سرکشی های استانی برای محک زدن وضعیت فعلی ملی- مذهبی دربرخی استان ها،برآورد از وضعیت نیروی انسانی و روحیات و توانایی آنان و نیز ابلاغ های اولیه برای همکاری ها بوده است.


 

 

برنامه جدید فتنه گران و غرب برای ناامنی اجتماعی ایران

ایجاد ناامنی های امنیتی و سیاسی توسط امریکا و عوان و انصارش در داخل و خارج یکی از شیوه های بوده که همیشه آنها به دنبال آن بودند تا با ایجاد ناامنی نظام جهوری اسلامی را با مشکل مواجه سازند.

در این راه آمریکا برای رسیدن به این هدف از هر اقدامی برای برهم زدن امنیت ملت ایران استفاده می‏کند. اتفاقاتی که طی هفته‏های اخیر در سیستان و بلوچستان و کردستان رخ داده، همچنین حوادث و انفجارهای ماه پیش و در کنار اینها اقدامات و تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، به روشنی گواه آن است که آمریکا و متحدان این کشور، از گسترش نفوذ و ارتقای جایگاه ایران در منطقه و جهان نگرانتر شده و اقدامات خود را برای برهم زدن امنیت ملی ایران تسریع کرده‏اند.
از سالها پیش، آمریکا برای سلب امنیت ملت ایران، توافقات گسترده ای را با گروههای تروریستی انجام داده است.
این گروهها که عبارتند از: سازمان منافقین، گروه پژواک ، گروه پ ک ک. گروه موسوم به جندالله، گروه خلق عرب و ... گروههای یاد شده، گروه‏های عملیاتی آمریکا هستند که مستقیماً به اقدامات تروریستی مانند کشتار مردم از طریق انفجار بمب، حمله به پاسگاههای نظامی در مناطق مرزی، هدف قراردادن نظامیان غیرمسلح در شهر (مانند انفجار اخیر در سیستان و بلوچستان)، ناامن کردن استانهای مرزی مانند آذربایجان غربی، کشتار مردم غیرنظامی برای ایجاد رعب و وحشت و اخاذی از اهالی و ... می‏پردازند. اما پس از ناکامی های اخیر آمریکا در رسیدن به اهداف خود که همان ایجاد ناامنی در ایران بود این کشور رویکرد جدیدی را در استراتژی های خود انتخاب کرده است.
در این تاکتیک جدید که امریکا همیشه با استفاده از گروه های ضدانقلاب و معاند مسلح سعی در ایجاد ناامنی های سیاسی و امنیتی داشت با رویکرد جدید خود نه تنها این گروه های تروریستی را بلکه برخی از اراذل و اوباش و سارقان حرفه ای را به ایجاد ناامنی های اجتماعی سوق داده است. به طوریکه طی چند روز اخیر اخبار ناامنی های اجتماعی در کشور شدت یافته است. به طور مثال افزایش تولید مواد مخدر، افزایش قاچاق کالا و ارز و به طور ملموس هفته های اخیر سرقت از طلا فروشی ها رشد قابل توجهی داشته است.
اهداف پشت پرده از ایجاد ناامنی های اجتماعی
آمریکا در یک هماهنگی کامل با سران فتنه این سناریو را طراحی نموده و اجرای بخش عملیاتی آن را برعهده گرفته است و بخش تبلیغاتی آن برعهده رهبران فتنه و رسانه های آنها می باشد.
آمریکا با ایجاد ناامنی های اجتماعی اهداف زیر را دنبال می نماید:
1- تخریب و فاقد کارایی نشان دادن نیروی انتظامی
2- ناتوان نشان دادن دولت در تأمین امنیت
3- القاء وجود فقر و بیکاری که زمینه ساز ناامنی های اجتماعی نظیر سرقت می باشد.
4- بی ثباتی اقتصادی در حوزه های مختلف
5- نارضایتی تراشی مردمی
این مجموعه اهدافی است که از سوی امریکا دنبال می شود تا در انتها بتواند به جامعه جهانی و افکار عمومی در داخل کشور اثبات نماید که تحریم ها اثر بخش بوده و توانسته است نظام را به زانو درآورد .البته این اهداف بدون کمک سران فتنه و رسانه های آنها امکان پذیر نمی باشد.


 

 

اولتیماتوم موسوی به سران پنهان و نیمه پنهان فتنه

سازهای ناموزون در جریان فتنه موجب  رد و بدل های پیام هایی میان برخی سران و لایه های پنهان ونیمه آشکارفتنه شده است.

در پی عدم همراهی برخی از افراد و چهره های موثردر جریان فتنه در ماه های اخیر با میرحسین موسوی و فعال سازی تشکیلات موازی تحت عناوین مختلف بویژه شاخه ای استانی بنیاد باران،میرحسین موسوی پی به بروز این شکاف برده و از هم اکنون پیام هایی را به برخی لایه ها و افراد موثر جبهه اصلاحات ارسال کرده است.
ایفای نقش تقسیم کار شده و هدف گذاری شده،حضورموثر در جریانات و موضع گیری ها،عدم سازش مواردی بوده که گفته می شود مورد تاکید موسوی بوده است.
ازدیگر سو موسوی به برخی دیگر از عوامل پنهان فتنه نیزانتقادهایی مبنی برعدم التزام آن ها به حمایت هایشان از جریان سبزارسال کرده است.
در همین زمینه گفته می شود میرحسین موسوی اخیرا به این افراد اولتیماتوم داده که درصوتر تداوم این رویه و عدم التزام آنها به تعهداتشان، به تنهایی راه را ادامه خواهد داد و سازشکاران را افشا خوهاد کرد.
منابع آگاه در این زمینه معتقدند هشدار موسوی در این شرایط فارغ از عبور حامانیش از وی به دلیل نزدیکی برخی از آن ها به نظام بوده و وی خواهان موضع گیری شدید اللحن و حمله آن ها به تمام ارکان نظام می باشد.
،یکی از توهمات میرحسین موسوی که تاکنون وی از آن رنج می برد تلاش برای خیابانی کردن شرایط می باشد که این مساله با اطلاع دوستان وی نیز رسیده ولی انها تحرکات خیابانی را پایان یافته عنوان کرده اند.


 

 

 

کاسبی از حجاب توسط بی حجابان!

نکته ای که جای تاسف شدید دارد اینکه از ظواهر امر بر می آید فروشندگان زن این مکانها هیچ گونه اعتقادی به مبحث حجاب و عفاف نداشته و در عین ناباوری خانمهای فروشنده ای که بدترین نوع پوشش و آرایش های غلیظ را دارا می باشند شما را توصیه و دعوت به خرید چادر و سایر پوشش های اسلامی می کنند!
متاسفانه امروزه سوء استفاده از ابزار دین و مذهب برای کسب درآمد بیشتر تبدیل به حرفه وشغل برخی افراد گردیده است.

البته نفس سود آوری از مایحتاج دینی مردم عیب نمی باشد امّا زمانی اینکار رنگ خدعه و نیرنگ و شیطانی به خود می گیرد که عده ای بی اعتقاد به اصول و مبانی اسلامی به منظور کسب درآمد بیشتر برای مومنین نیازتراشی کرده در حالیکه هیچ گونه اعتقادی به آرمانها و ارزشهای مسلمانان نداشته و نتیجه ای جز سودآوری را در ذهن خود دنبال نمی کنند.

بعد از ترفندهای پیاپی برخی تولید کنندگان نسبت به مبحث و مسائله حجاب که منجر به ورود انواع و اقسام پوششهای نوظهور ملی و اسلامی گردید و قداست حجاب برتر را به بازیچه گرفت، اینک با گذری در بازار و فروشگاههای حجاب به عمق اهداف صرفا اقتصادی نیازتراشان مذهبی پی خواهیم برد.

اگرچه با تمامی تبلیغات صورت گرفته پیرامون چادر ملی و امثال آن، تاکنون کسی قادر به پاسخگویی پیرامون مزایای "چادر ملی" نسبت به چادر سنتی نشده است امّا متاسفانه روز به روز این نوع پوشش و مشابه آن که هیچ رنگ و بویی از حجاب برتر را نداشته و بیشتر شبیه به مانتوهای تنگ و لباسی برای خود نمایی بیشتر برخی بانوان بوده، فضای اغلب فروشگاهها و مغازه های حجاب و عفاف را از آن خود کرده است.

دردآور تر از این موضوع مشاهده بانوانی با ظاهر بسیار نامناسب  بعنوان فروشندگان و عرضه کنندگان محصولات حجاب در این نوع فروشگاهها می باشد.

به گزارش خبرنگار ما از شهر ری، در باب القبله حرم ملکوتی حضرت شاه عبدالعظیم حسنی پاساژیست که زائران برای ورود به حرم از آن عبور می کنند.
 با مراجعه به این مجتمع تجاری چند فروشگاه محصولات حجاب توجه شما را به خود جلب می کند امّا نکته ای که جای تاسف شدید دارد اینکه از ظواهر امر بر می آید فروشندگان زن این مکانها هیچ گونه اعتقادی به مبحث حجاب و عفاف نداشته و در عین ناباوری خانمهای فروشنده ای که بدترین نوع پوشش و آرایش های غلیظ را دارا می باشند شما را توصیه و دعوت به خرید چادر و سایر پوشش های اسلامی می کنند و آنرا بعنوان بهترین هدیه شما به مادر، همسر و خواهرتان معرفی می کنند!

این در حالیست که مبلغین و عرضه کنندگان محصولات حجاب در کشوری مسلمان چون ایران خود باید الگویی برای دیگران بوده و الا تعبیر" کاسبان دین و مذهب" و ملعونین خدواند متعال و اهل بیت عصمت و طهارت کمتر مذمتی است که مستحق آن خواهند بود

لازم بذکر است به گفته اندیشمندان اسلامی، "حجاب" به معنای پوشش اسلامی بانوان، دارای دو بُعد ایجابی و سلبی است. بُعد ایجابی آن، وجوب پوشش بدن و بُعد سلبی آن، حرام بودن خودنمایی به نامحرم است؛ و این دو بُعد باید در کنار یکدیگر باشد تا حجاب اسلامی محقق شود؛ گاهی ممکن است بُعد اول باشد، ولی بُعد دوم نباشد، در این صورت نمی‎توان گفت که حجاب اسلامی محقق شده است.
 
 

 

ماجرای شکایت آیت الله خزعلی از موسیقی‌های صدا و سیما به رهبری
عکس العمل رهبری هنگام پخش موسیقی‌های تند از صدا و سیما

من بارها دیده‌ام که وقتی تلویزیون یا رادیو موسیقی تند و شبه ناکی پخش می‌کند، آقا بلافاصله می‌گویند خاموش کنید. ما هم که پس از مدتی دستمان آمده بود که آقا در مقابل این نسخ موسیقی‌ها، حساسیت نشان می‌دهند، خاموش می‌کردیم.
 محسن جوادیان از محافظین سابق مقام معظم رهبری درباره عکس العمل رهبری هنگام پخش موسیقی‌های تند و شبه ناک صدا و سیما می‌گوید:

من بارها دیده‌ام که وقتی تلویزیون یا رادیو موسیقی تند و شبه ناکی پخش می‌کند، آقا بلافاصله می‌گویند خاموش کنید. ما هم که پس از مدتی دستمان آمده بود که آقا در مقابل این نسخ موسیقی‌ها، حساسیت نشان می‌دهند، دیگر قبل از تذکر ایشان در ماشین یا هر جای دیگر وقتی رادیو چنین موسیقی‌هائی پخش می‌کرد، خاموش می‌کردیم.

از دیدگاه ایشان اینکه صدا و سیما پسوند اسلامی دارد دلیل بر حلیت تمامی آنچه پخش می‌کند، نیست. البته ایشان معتقدند که در این گونه موارد همه‌ی افراد باید حساسیت نشان دهند. من یادم هست یکبار آیت الله خزعلی از موسیقی‌های صدا و سیما به ایشان شکایت کرد [آقا] فرمودند: «من به سهم خودم تذکر می‌دهم، اما شما خودتان هم باید تذکر دهید، امر به معروف و نهی از منکر به همه واجب است.»
 
 

 

تردید در وجود توهمی بنام اصولگرایی
 اصولگرایی واقعا وجود دارد؟ یا آنچه موجود است اصولگرایانی غیرهمسو وبانام مشترک هستند؟


 

 جریان موثر و ریشه دار اصولگرا در مقطع کنونی باید پرسش های مهم ذیل را پاسخ دهد:
الف- آیا تصویر "اصولگرایی" موجود مطلوب است یا خیر؟ و یا صرفا اسم مشترک بر همه آن کسانی است که جریان تجدید نظر طلب را نفی می کنند؟
به عبارتی، آیا با تحولات شدید پدید آمده سیاسی و حذف و یا سکوت و یا حضور غیر موثر رقیب تاریخی این جریان، اکنون ما شاهد "اصولگرایی" هستیم یا "اصولگرایانی" که در نام و عنوان مشترک ولی در گرایش ها
 مختلف الجهت و بعضا در مسیرها متنافر؟
ب- با توجه به مسائل نوپدید جامعه ایرانی و پرسش ها و معضلات نسل نو، تعاریف، تقسیم بندی ها، مراجع فکری و خط مشی ها و رویکردهای پیشین اصولگرایان برای اداره صحنه سیاسی کافی و مفید است یا خیر؟
ج- آیا روابطی که پیش از این توسط جریانات و احزاب اصولگرا با یکدیگر، با شیوخ و ریش سفیدان، با روحانیت و تشکل های روحانی و حتی با مقام ولایت تعریف شده است، هنوز کارایی دارد یا پس از حدود سه دهه باید تعاریف جدیدی را پیشنهاد کرد؟
د- فضای سیاسی آینده را چگونه باید ترسیم کرد؟ در رقابت بااصلاح طلبان جدید، در رقابت با اصلاح طلبان باقیمانده، در فضای بدون رقابت و یکه تازانه، یا در رقابت با نیروهای اصولگرای دیگر؟ یا به عبارتی نبرد اصولگرا- اصولگرا.

ه - و حتی فراتر از همه این ها، با توجه به دستاوردهای به دست آمده طی سه دهه بویژه دهه اخیر آیا باید سطح توقع حکومتی در حوزه دینداری از توده مردم چون گذشته تعریف شود و یا تعاریف جدیدی ممکن است که گستره بیشتری را زیر چتر ارزش های نظام جمع کرده و از سطح اصطکاک حکومت با مردم بکاهد؟

این روزنامه سپس توصیه کرده است:

 اگر رهبری یا مدیریت واحد اصولگرایان در حال حاضر به دلیل تعارض چهره های شاخص و یا معضلات فیما بین امکان پذیر نباشد، حداقل ستاد فراگیر یا شورای عالی اصولگرایان شکل گرفته و در وهله نخست با تصویب مانیفست یا اعلامیه مواضع و رویکردهای کلان جریان اصولگرا به ساماندهی وضعیت موجود بپردازد. طبعا لازمه این امر وزن کشی مجدد نفوذ رجال سیاسی، مذهبی اصولگرا و احزاب نه از منظر حضور در مناصب سیاسی بلکه از جهت میزان نفوذ و پذیرش مردمی است.
 

 

 

علت 20 سال دوری موسوی از سیاست
رهنورد در خصوص اینکه چرا موسوی 20 سال خارج از سیاست بوده است گفت:فکر می کرد افراد برجسته ای مثل آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی بر مسند امور هستند؛ از این رو دلیلی نمی دید پا وسط بگذارد.

وی با بیان اینکه در زمان مسئولیت خودش در دانشگاه الزهرا اجازه نداده است حراست دانشگاه به دختران بی حجاب تذکر دهند، گفت:در مورد پوشش شان هم فشاری روی دختران دانشجو نمی گذاشتم انجام شود .اولین کاری که کردم این بود که محافظان جلوی درب دانشگاه را که به پوشش خانم ها ایراد می گرفتند حذف کردم.

وی سپس در تئوری جدید خود این حذف حراست را باعث افزایش تعداد دانشجویان دکترا دانست و ادامه داد:این اقدامات سبب شد دانشگاهی که فقط در یک رشته دارای فارغ التحصیل دکترا بود امروز در 8رشته دارای دکترا است.

رهنورد در خصوص اینکه چرا موسوی 20 سال خارج از سیاست بوده است گفت:فکر می کرد افراد برجسته ای مثل آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی بر مسند امور هستند؛ از این رو دلیلی نمی دید پا وسط بگذارد.

وی در عین حال به اختلاف خود با موسوی در این زمینه اشاره کرد و گفت:من اما همیشه منتقد بوده ام... کتاب من 30 سال پیش مورد نقد یا بهتر بگویم مورد سرکوب فکری واقع شد روشن است که چقدر مورد فشار جریانهای واپس گرا بودم.

 

 

 

 

نگرانی یک سایت اپوزیسیون از ترکیب تیم حفاظتی میرحسین موسوی
نگرانی درباره عدم حفاظت از موسوی
سایت جرس از سایتهای وابسته به اپوزیسیون که گفته می شود به عطاء الله مهاجرانی وابسته است از آشفتگی در تیم حفاظت موسوی خبر داد و ازاین اتفاق ابراز نگرانی کرد!

این سایت نوشت:تیم حفاظت بدون مسئول رها شده و نبودن سرپرست، که موجب نابسامانی و آشفتگی تیم حفاظت موسوی شده مایه نگرانی دوستداران و طرفداران اوست.

سایت مزبور افزود: افرادی که در این سه ماه به تیم محافظان موسوی پیوسته اند سابقه کاری مشخصی ندارند و کسی نمی داند آنها کیستند و از کجا پیدایشان شده است.آنهاافرادی بدون تجربه و با سابقه کاری نا مشخص هستند ،تا آنجا که اطرافیان موسوی هر لحظه بیم آن را دارند که برای وی اتفاقی ناگوار رخ دهد!



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 26 / 5 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

چند پارگی جریان فتنه برسر نقد امام(ره) و دهه60

تصمیم‌سازان و تدبیرگران جریان فتنه این روزها به دنبال«شکل» و«ترکیب» جدیدی برای ادامه فعالیت‌های خود هستند.

این جریان که آغازش با یک کیش شخصیت و یک توهم شکل گرفت چون نتوانست به دلیل سستی دیدگاه‌ها، ‌‌نظرات و برنامه‌های گریز از مرکز خود سماجت مقدسی را فراهم سازد، ‌‌در برابر سیل پرسش‌ها، ‌‌به دنبال یک مفر و گریزگاه و به تعبیری دقیق‌تر اختیارکردن یک سنگر برای احیای توان از دست رفته خود و بازیابی شخصیتی خود می‌باشد. ‌ این جریان که در پستوی جلسات خود گذرها و هجمه‌ها علیه اندیشه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را تجربه کرده، ‌‌سخت به تدارک برنامه‌هایی مشغولند. ‌برای دست یافتن به عمق نگاه این جریان به‌نظر می‌رسد بررسی مفروضات آنان امری لازم و ضروری است. ‌انتخابات که تمام شد و آشوب‌ها جریان گرفت و آتش اغتشاش فتنه‌گران رو به سردی گرایید، ‌‌سرآمدان این جریان برای بررسی آینده سیاسی خود به هم‌اندیشی‌های مختلفی مبادرت ورزیدند. ‌این هم‌اندیشی ابتدا با تدقیق در پیش‌فرض‌های آنان در طول سالیان گذشته همراه بود. ‌اینان معتقد بودند که به لحاظ نظری و عملی و قبل از انتخابات 88 به این نکات باور داشته‌اند: ‌‌

۱ ـ التزام به بقای جمهوری اسلامی و ترجیح آن بر سایر انواع رژیم‌های سیاسی

۲ ـ التزام به مشروعیت سیاسی رهبری به عنوان ولی فقیه

۳ ـ وجود عقلانیت نسبی در کنش‌های حاکمیت

۴ ـ وجود دموکراسی انتخاباتی نسبی (پس از مرحله ‌تعیین صلاحیت نامزدهای انتخاباتی)

۵ ـ توان اصلاح ساختارها پس از رسیدن به قدرت

اما در جریان انتخابات این مفروضات با توجه به فضایی که خود شکل دادند به سوی نقض پیش رفته و مواردی از آن به دلیل باورهای جدید نقض شده است. ‌در همین حال برای کسانی که خود در استقرار این نظم نقش داشته و برای آن کوشش کرده‌اند، ‌‌عبور از این مفروضات دربردارنده عیان شدن واقعیتی به نام استحاله بوده است. ‌لذا این جریان برای پوشش گذاشتن به این استحاله به دنبال سنگرگیری برای پنهان شدن از مؤاخذه ملت است. ‌ در همین راستا این جریان تلاش دارد با ادعای حرکت خود در مسیر خط امام و انقلاب مؤاخذه‌های انجام شده علیه خود را در برابر نام مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی قرار دهد. ‌این تلاش برای سنگرگیری اما در درون جریان فتنه با مواضعی چند روبه‌رو شده است. ‌ عده‌ای در این زمینه تصریح کرده‌‌اند که ما باید ضمن تأکید‌‌ بر وجود حکومت دینی، ‌‌باید ولی فقیه حاضر را مورد تهاجم قرار داده تا بتوانیم به عنوان یک اپوزیسیون داخل نظام به فعالیت مشغول باشیم. ‌مخالفین این نظر معتقدند که اتخاذ این روش موجب خواهد شد که این جریان ضمن از دست دادن فرصت ادامه بازی سیاسی دچار بی‌‌عملی نیز خواهد شد. ‌عده دیگری نیز با تصریح بر اینکه جمهوری اسلامی اصلاح پذیر نیست، تأکید‌‌ کرده‌‌اند که تغییر حکومت دینی و جایگزینی حکومت سکولار باید مورد توجه قرار گیرد. ‌مخالفین این ایده نیز بر این باورند که در صورت اتخاذ این شیوه آنان رسماً به عنوان اپوزیسیون خارج از نظام شناخته خواهند شد. ‌

در این میان اما گروه دیگری نیز بر این باورند که باید از شیوه طراحی و تحریف قرار دادن امام در برابر نظام استفاده جست. ‌
گفته می‌شود در جلساتی که فتنه‌گران ترتیب داده‌‌اند به این موضوع توجه ویژه‌ای شده و بر پیگیری این شیوه تصریح شده است، ‌اما خود این شیوه نیز با اما و اگرهایی روبه‌رو شده است. ‌بخشی از بدنه رادیکال احزاب اصلاح‌طلب به محوریت یکی از کسانی که سعی در به‌دست گیری نقش عملیاتی جریان فتنه را دارد، ‌‌تصریح کرده‌‌اند که خود آنان به مدیریت زمان امام نیز انتقاد دارند و در این شرایط باید به نقد آن بپردازند. ‌از دیگر سو، عده‌ای نیز با محوریت یکی از نیروهای قدیمی اصلاح‌طلب تصریح کرده‌‌اند که گرچه خود قائل به انتقاد از مدیریت زمان امام(ره) هستند ولیکن باید به دو دلیل از این مسأله احتراز بجویند. ‌اول اینکه این انتقاد نوعی خود‌زنی بوده و با توجه به اینکه آنان خود در آن ایام مسئولیت داشته‌اند، ‌‌تناقض عمیقی در این زمینه به‌وجود خواهد آمد. ‌این نیروی با سابقه همچنین با اشاره به نامه مصطفی تاج‌زاده که در آن تصریح شده بود که اصلاح‌طلبان اشتباهات زیادی را داشته و نسبت به شریعتمداری بد کرده و بی‌‌محابا پیش رفته‌اند، ‌‌گفته است که این خط‌مشی یک نوع خودسری بوده و هزینه‌های بسیاری را برای ما فراهم کرده است. ‌ وی همچنین دلیل دوم خود را برنامه این جریان برای بهره‌گیری از ظرفیت بیت امام(ره) عنوان کرده و گفته است: ‌‌اگر این موارد طرح شود ظرفیت بزرگی را برای سنگرگیری از دست خواهیم داد. ‌از سوی دیگر با ایراد این انتقادات بیت امام را رودروی خود قرار داده و شرایط را برای خود سنگین‌تر از گذشته خواهیم کرد. ‌ گفته می‌شود که این جریان با جمع‌بندی‌های خود فعلاً به این نتیجه رسیده است که با مسکوت گذاشتن انتقاد نسبت به مدیریت زمان امام(ره) و دهه60 سنگرگیری پشت نام امام را رقم زده تا خود را نسبت به مؤاخذه‌ها ایزوله کرده تا با عبور از شرایط موجود به سوی ادامه برنامه‌های خود گام بردارند. ‌

 

 

 

برنامه فتنه گران برای شکایت از 3 رسانه افشاگر


جریان فتنه کمیته ای را مسئول بررسی محتوای رسانه های اصولگرا و اظهارات برخی از چهره های سیاسی طی یک سال گذشته کرده است.

جریان فتنه کمیته ای را مسئول بررسی محتوای رسانه های اصولگرا و اظهارات برخی از چهره های سیاسی طی یک سال گذشته کرده است.
افشاگری های رسانه های اصولگرا و برخی چهره های سیاسی درباره برنامه ها و اقدامات جریان فتنه در طول یک سال گذشته که موجب آگاه سازی افکار عمومی شده باعث گردیده که عناصر اصلی جریان فتنه طی 5 جلسه به بررسی نحوه برخورد با این شخصت ها و رسانه های اصولگرا بپردازند.
گفته می شود دراین جلسات رسانه های «جوان، فارس و کیهان» به عنوان رسانه هایی که بیشترین حجم مقابله با این جریان را داشته اند معرفی شده و تصریح شده است زدن این رسانه ها موجب خواهد شد که هم توپخانه جریان رقیب علیه ما خاموش شود و هم با زدن این رسانه ها سایر رسانه های دیگر در لاک خود فرو خواهند رفت.
در همین خصوص در این جلسات با تاکید بر مقابله با رسانه های «جوان، فارس و کیهان»،کمیته ای مامور بررسی محتوای این رسانه ها در طول یکسال گذشته گفته شده است با انتخاب چندین محورشکایاتی سنگین علیه این رسانه ها به دستگاه قضایی تقدیم شود.
همچنین شنیده شده است در این جلسات یکی از سران فتنه با تصریح بر این که گرچه استناداتی برای به ثمر رسیدن شکایات مت علیه این رسانه ها وجود ندارد،اما باید با طرح شکایات متعدد مدیران این رسانه ها را به هروله میان دفاتر خود و دستگاه قضایی مجبور سازیم تا به عقب نشینی تن دهند.
 

 

 

 فعالیت مرموزانه عناصرغیر مستقیم جریان فتنه

 

 


جریان فتنه سعی دارد محور مخالفت های خود با نظام جمهوری اسلامی را برمحورهای دیگری منتقل سازد.

جریان فتنه سعی دارد محور مخالفت های خود با نظام جمهوری اسلامی را برمحورهای دیگری منتقل سازد.
جریان فتنه پس که تاکنون سعی داشته تلاش های تخریبی خود را به مدد توان های خارجی علیه جمهوی اسلامی به منصه ظهور برساند پس از ناکامی در تلاش های خود تصمیم گرفته که موج جدید تخریب های خود را از طریق برخی نفوذی های خود در دستگاه های مختلف از جمله مجلس به منصه ظهور برساند.
ایجاد خوراک برای رسانه های مجازی جریان فتنه و اپوزیسیون،بهره گیری از ظرفیت حوزه های نمایندگی برخی نمایندگان متمایل به جریان فتنه،منفعل ساختن اصولگریان بی بصیرت،فعال ساختن نفوذی های خود درجریان اصولگرا ...از جمله مواردی است که مورد تاکید این جریان قرار گرفته است.
گفتنی است چندی پیش پژوهشی انجام شده بود که بیانگر آن بود جریان فتنه با تمام توان و استعدادهای پنهان و آشکار و استعانت از کمک ها و مساعدت های خارجی توانسته است در طول یکسال گذشته تخریبی به وسعت 5 درصد درمناسبات داخلی و 25درصد در مناسبات خارجی در قالب تضعیف نظام وجهه نظام بوجود آورد.
برهمین اساس و با توجه به برد تخریبی اندک جریان فتنه ،سران این جریان تصمیم گرفته اند ازطریق عوامل غیر مستقیم خود و بهره گیری از ظرفیت آنان به تلاش های تخریبی خود بپردازند.

 

 

 اختصاصی/ پیامک های تبلیغاتی جریان انحرافی اصولگرایان

 

جریان انحرافی اصولگرایان تبلیغات پیامكی خود را از چندی پیش کلید زده است.

جریان انحرافی اصولگرایان که ستادهای انتخاباتی خود برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز کرده،فعالیت های تبلیغاتی خود را از چندی پیش کلید زده است.
این جریان انحرافی از شب نبمه شعبان پیامک هایی را با شماره ...300014 به بهانه عید نیمه شعبان ارسال کرده و ضمن ارسال پیام تبریک ،به تناوب جملاتی را از کاندیدای مورد نظر خود برای هوطنان ارسال کرده است.
گفته می شود در پایان متن پیامک نیز عنوان «عاشق یار»حک شده است.

 

 

 

مثل اصلاح طلبان کوتاه بیائید!

 تحلیلگر اپوزیسیون و استاد دانشگاه در آمريكا ضمن تمجيد از سیاست خارجی دولت اصلاحات بویژه در موضوع هسته اي، ‌از مقامات فعلی ايران خواست كه فعالیت های صلح آمیز کشور را به مدت10 سال تعليق كنند تا اعتماد غرب دوباره جلب شود.

به گزارش شبكه خبر دانشجو، مهرداد مشايخي، جامعه شناس و استاد دانشگاه در آمريكا در گفت و گو با «دويچه‌وله»‌ در خصوص تهديدات نظامي ايران از سوي آمريكا و اسرائيل، گردن نهادن ايران به خواست‌هاي غرب در همان چارچوب تعيين ‌شده را تدبير و موضعي ضعيف در قبال غرب عنوان كرد و گفت: نيازي نيست که اگر مسئله‌اي اصولي در برنامه‌هاي اتمي وجود دارد، تسليمي يکسره گرفته شود.
 
وي در ادامه سخنان خود بر استمرار منش سياست خارجي دولت اصلاحات تاكيد كرد و ضمن ارائه راهكارهايي در اين زمينه افزود: بايد در عين پذيرش خواست اصلي غرب که توقف غني‌سازي است، آلترناتيوهاي پيشنهادي نيز ارائه شود؛ مي‌توان در مقابل طرح غرب، پيشنهاد موراتوريوم (تعليق داوطلبانه) را مطرح كرد؛ مثلا براي 10 سال اين بحث(غني سازي اورانيوم) مختومه اعلام شود تا بعد در شرايطي دمکراتيک در ايران در اينباره صحبت گردد؛ راه حل‌هايي از اين دست که در کوتاه مدت و ميان مدت مي‌تواند غرب را راضي کند، قابل تامل هستند.
 
نسخه این تحلیلگر نزدیک به اصلاح طلبان در حالی مطرح می شود که بنا بر نتایج نظرسنجی هایی که از سوی موسسات داخلی و خارجی منتشر شده است، اکثریت مردم ایران ضمن انتقاد شدید از عملکرد دولت اصلاحات در زمینه سیاست خارجی، خواستار قاطعیت و استواری مسئولان در احقاق حقوق هسته ای ایران بوده اند.
 
در همین راستا، روزنامه «گاردين» در مطلب اخير خود، دستاورد هسته اي ايران را مرهون شجاعت احمدي نژاد در زمينه سياست خارجي دانست و از نتيجه برعکس فشارها بر دولت احمدي نژاد ابراز شگفتي کرد؛ به حدي كه جورج بوش نيز با اعتراف به شكست آمريکا در پروژه هسته اي، ‌اين امر را ناشي از سياست هاي اتخاذ شده از سوي دولت نهم خوانده است.

 

 

 

 

خوش رقصی مهاجرانی برای حمله نظامی آمریکا به ایران
 
حلقه ماسونی لندن با وجود تظاهر به وطن دوستی، از این که آمریکا و غرب خواستار مذاکره با ایران شده اند، ابراز خشم کرد و از آنها خواست به تشدید فشارها علیه ملت ایران ادامه دهند.

ارگان رسانه ای این حلقه- جرس- ضمن تحلیلی گله مندانه نسبت به آمریکا و غرب نوشت: دولت های غربی با ادبیاتی بشردوستانه به دنبال آن هستند که با دولت ایران علی رغم نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم، به گفت وگو و مذاکره بپردازند و گویی هیچ راه دیگری ]؟![ برای رفع این همه تنش و برخورد در منطقه وجود ندارد. تحریم می کنند و تهدید، دولت ایران هم گویی به خوبی می داند که آنها چگونه به تعارفات خود می پردازند و ارزشی برای هیچ یک از رفتارهای غرب قائل نمی شود.

سایت وابسته به مهاجرانی و کدیور با لحنی تماما ضد ایرانی ادامه می دهد؛ غرب به خوبی از نقش ایران در برهم زدن امنیت منطقه خبر دارد و بارها به آن اشاره کرده و به تعارفات و تهدیدات خود می پردازد. از سویی سنگ مخالفان را به سینه می زند و از سوی دیگر خواهان گفت وگو با دولتی است که مخالفان را سرکوب کرده است. دولت در موقعیت شکننده ای است(؟!) و دولت های غربی به راحتی می توانند این کوه مشکلات و بانی فتنه در منطقه را از سر راه خود بردارند. اما چیزی که همیشه مطرح می شود ملاحظات سیاسی است که کشورهای غربی با آن روبرو هستند. غرب و شرق در پی وضع تحریم های بیشتر هستند و دولت ایران هم به این تحریم ها می خندد و به راحتی برنامه های خود را دنبال می کند و باز هم دولت آمریکا پیام می فرستد که حاضر است با دولت ایران گفت وگو کند. در اینجا باید گفت آقای اوباما تکلیفتان را با خودتان روشن کنید. رئیس جمهور آمریکا بداند که شکل این نوع رفتار به وضوح نشان دهنده فشار آمریکا و غرب برای ماندن و کنار آمدن با نظام دیکتاتور ایران است. آقای اوباما چرا در لحظه ای که تحریم ها را مطرح کرده اید و هنوز زمان لازم است تا نتیجه آن نمایان شود، با چهره ای بشردوستانه به دولت ایران پیام مذاکره می فرستید؟ چرا این همه فشار و عجله برای نشستن بر سر میز مذاکره دارید؟

به گزارش کیهان، جرس در پایان نوشت: این رفتارها جز این را در ذهن تداعی نمی کند که غرب با بقا و ماندن رژیم کنار آمده. اوبامای عزیز! از قدیم گفته اند شترسواری دولا دولا نمی شود و این رسم شترسواری نیست.

گردانندگان این سایت، البته توجه نکرده اند که آنها فقط موظف به سواری دادن به اربابان خود هستند نه بیشتر و این اربابان هستند که تشخیص می دهند کی و چگونه و چه قدر از آنها سواری بگیرند. از آن طرف هم امثال دولت اوباما در برابر جمهوری اسلامی درمانده شده اند که مجبور به درخواست مذاکره می شوند. بنابراین شما داغ اربابانتان را تازه نکنید، هرچند که معلوم است اذعان به اقتدار جمهوری اسلامی از سوی قدرت هایی که شما نوکری شان را می کنید، چقدر برای امثال شماها عذاب آور است.

 

حلقه ماسونی لندن با وجود تظاهر به وطن دوستی، از این که آمریکا و غرب خواستار مذاکره با ایران شده اند، ابراز خشم کرد و از آنها خواست به تشدید فشارها علیه ملت ایران ادامه دهند.

 

ارگان رسانه ای این حلقه- جرس- ضمن تحلیلی گله مندانه نسبت به آمریکا و غرب نوشت: دولت های غربی با ادبیاتی بشردوستانه به دنبال آن هستند که با دولت ایران علی رغم نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم، به گفت وگو و مذاکره بپردازند و گویی هیچ راه دیگری ]؟![ برای رفع این همه تنش و برخورد در منطقه وجود ندارد. تحریم می کنند و تهدید، دولت ایران هم گویی به خوبی می داند که آنها چگونه به تعارفات خود می پردازند و ارزشی برای هیچ یک از رفتارهای غرب قائل نمی شود.

سایت وابسته به مهاجرانی و کدیور با لحنی تماما ضد ایرانی ادامه می دهد؛ غرب به خوبی از نقش ایران در برهم زدن امنیت منطقه خبر دارد و بارها به آن اشاره کرده و به تعارفات و تهدیدات خود می پردازد. از سویی سنگ مخالفان را به سینه می زند و از سوی دیگر خواهان گفت وگو با دولتی است که مخالفان را سرکوب کرده است. دولت در موقعیت شکننده ای است(؟!) و دولت های غربی به راحتی می توانند این کوه مشکلات و بانی فتنه در منطقه را از سر راه خود بردارند. اما چیزی که همیشه مطرح می شود ملاحظات سیاسی است که کشورهای غربی با آن روبرو هستند. غرب و شرق در پی وضع تحریم های بیشتر هستند و دولت ایران هم به این تحریم ها می خندد و به راحتی برنامه های خود را دنبال می کند و باز هم دولت آمریکا پیام می فرستد که حاضر است با دولت ایران گفت وگو کند. در اینجا باید گفت آقای اوباما تکلیفتان را با خودتان روشن کنید. رئیس جمهور آمریکا بداند که شکل این نوع رفتار به وضوح نشان دهنده فشار آمریکا و غرب برای ماندن و کنار آمدن با نظام دیکتاتور ایران است. آقای اوباما چرا در لحظه ای که تحریم ها را مطرح کرده اید و هنوز زمان لازم است تا نتیجه آن نمایان شود، با چهره ای بشردوستانه به دولت ایران پیام مذاکره می فرستید؟ چرا این همه فشار و عجله برای نشستن بر سر میز مذاکره دارید؟

به گزارش کیهان، جرس در پایان نوشت: این رفتارها جز این را در ذهن تداعی نمی کند که غرب با بقا و ماندن رژیم کنار آمده. اوبامای عزیز! از قدیم گفته اند شترسواری دولا دولا نمی شود و این رسم شترسواری نیست.

گردانندگان این سایت، البته توجه نکرده اند که آنها فقط موظف به سواری دادن به اربابان خود هستند نه بیشتر و این اربابان هستند که تشخیص می دهند کی و چگونه و چه قدر از آنها سواری بگیرند. از آن طرف هم امثال دولت اوباما در برابر جمهوری اسلامی درمانده شده اند که مجبور به درخواست مذاکره می شوند. بنابراین شما داغ اربابانتان را تازه نکنید، هرچند که معلوم است اذعان به اقتدار جمهوری اسلامی از سوی قدرت هایی که شما نوکری شان را می کنید، چقدر برای امثال شماها عذاب آور است.

 

 

 

 

چهار اظهارنظر جالب از زهرا رهنورد



زهرا رهنورد که شوهرش او را روشنفکرترین زن ایران می داند، جنگ‌طلبی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه را نتیجه سیاست های جمهوری اسلامی دانسته است!
  همسر میرحسین موسوی که در میان افکار عمومی به عنوان طرح نظریه "داماد لرستان" شناخته می‌شود، "فرستان پیامک" را جرم تعدادی از بازداشت‌شدگانی دانست که به هیچ حزبی و گروهی گرایش نداشته اند!
وی در دیدار با برخی روزنامه‌نگاران طیف اصلاحات، همچنین با تمجید از دوران استبدادی قاجار، وضعیت مطبوعات در دوران حکومت قاجار را بهتر از جمهوری اسلامی دانسته است!
چند روز پیش هم مهدی کروبی، یکی دیگر از سران فتنه، به حمایت از رژیم پهلوی پرداخته بود و جمهوری اسلامی را بدتر از طاغوت نامیده بود!
زهرا رهنورد که شوهرش او را روشنفکرترین زن ایران می داند، در بخش دیگری از سخنان خود، جنگ‌طلبی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه را نتیجه سیاست های جمهوری اسلامی دانسته است.
طراح نظریه "عروس آذربایجان" بدون ارائه توضیحی درباره این گفته خود، مدعی شده است: سیاست های غلط داخلی و جنگ طلبی ها و فرصت‌سوزی‌های بخشی از حاکمیت، سایه شوم تهاجم و جنگ را بر منطقه افکنده است!.
خانم رهنورد برخی احکام دین اسلام را "ظلم و بی‌عدالتی" در حق زنان خوانده در پایان گفته است که به "میمنت" روزهای پیش رو از جمله روزهای پایانی ماه شعبان و روز قدس و سالگرد انقلاب مشروطه، مسئولان نظام زندانیان فتنه 88 را آزاد کنند.
همسر موسوی گفته است اگر این طور شود، او و همراهانش، مسئولان نظام را "شجاع"، "قابل انعطاف"، "موقعیت شناس" و "مردم دوست" خواهند نامید.

 

 

 

جام زهر در كام منافقين

 محمود احمدي‌نژاد در ادامه سخنان خود در جمع مردم همدان اظهار داشت: امروز استكبار هر جا مي‌رود، ملت ايران در آنجا حاضر است و ايرانيان با ايمان فرهنگ و آرمانخواهي و عدالت‌خواهي همه جا حاضر هستند، به طوري كه روح ايران در تمام سزمين‌ها جاري است و اين موضوع سبب ناراحتي دشمنان شده است.
وي در ادامه سخنان خود در خصوص موضوعات هسته‌اي ايران گفت: ما اعلام كرديم حاضر به مذاكره ‌هستيم اما به شرطي كه بر پايه برابري و قانون و عدالت باشد اما طرف مذاكره عصباني است و مي‌خواهد مذاكره در سايه چماق برگزار شود.
رئيس جمهور تصريح كرد: شما مستكبران بدانيد در اشتباه هستيد و افكارتان عقب افتاده است و دوران استكبار و زور به پايان رسيده است.
وي با بيان اين كه ما اهل گفت‌وگو هستيم، خاطرنشان كرد: بدانيد اگر مي‌توانيد امتيازي از مردم ايران بگيريد اين مردم با ايمان و وحدت، صدها چماق را بر سر شما خراب خواهند كرد.
احمدي‌نژاد گفت: مستكبران هر جا كم مي‌آوردند، به تحريم رو آوردند و يا در گوشه‌اي از دنيا جنگ به پا كردند اما ما آنقدر مي‌ايستيم تا دشمنان از پا در بيايند.
وي خاطرنشان كرد: عده‌اي در داخل هستند كه با بيگانگان همراه مي‌كنند، به گونه‌اي كه در بحث مذاكرات هسته‌اي به ما مي‌گفتند ماجراجويي نكنيد اما وقتي ما در موضوعي به نتايجي مي‌رسيديم، مي‌گفتند سازش كرده‌ايد.
رئيس جمهور با بيان اين كه ملت از همه امتحانات عبور كرده است، گفت: آن كلام زيبايي كه امام فرمود ملت ما آمريكا و مستكبران را زير پاي خودش له خواهد كرد، به فضل الهي محقق شده است و دشمنان در برابر ملت ايران عددي نيستيد كه بخواهند عرض اندام كنند.
وي تصريح كرد: دشمنان بدانند اگر صد جام زهر را هم پر كرده باشند، ملت با دست توانمند خود اين زهر را در كام منافقان فرو خواهند كرد.
رئيس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح هدفمند كردن يارانه‌ها گفت: اين طرح به زودي اجرا شده و و يك طرح انقلابي است كه صد درصد به نفع مردم است و هموراه بايد با مردم و كمك مردم انجام شود.
وي ادامه داد: به فضل الهي از روزي كه اين طرح اجرا شود، وضع زندگي مردم بهبود يافته و آنان كه مي‌گويند چند سال ديگر وضع خراب مي‌شود، بايد بداند از همان روز اجراي اين طرح در زندگي مردم بهبود حاصل مي‌شود.
احمدي‌نژاد با بيان اينكه با اجراي اين طرح مي‌خواهيم يارانه‌ها به جيب مردم كه حق آنان است برود، تصريح كرد: در مهر ماه امسال بخش اول اين يارانه‌ها به حساب مردم واريز مي‌شود.
وي سپس در خصوص طرح آتيه كه از نيمه شعبان آغاز شد، گفت: اين طرح در كشورهاي پيشرفته به اجرا درآمده و هموراه يك برنامه تامين اجتماعي براي تامين رفاه آينده نسل‌هاست.
رئيس جمهور گفت: دولت نگراني آتيه فرزندان را با اين طرح برطرف خواهد كرد تا جواني كه به سن 18 تا 20 سال رسيد، دغدغه ازدواج و اسكان و هزينه‌هاي ديگر را نداشته باشد.
وي افزود: با تاسيس صندوق آتيه مهر امام رضا (ع) دولت در زمان تولد هر فرزند يك ميليون كنار مي‌گذارد و هر سال هم به آن اضافه مي‌شود.
احمدي نژاد خاطرنشان كرد: در پاسخ به كساني كه مي‌گويند اين پول از كجا آمده و مورد نياز مردم است بايد گفت مردم مي‌توانند از همان حسابي كه متعلق به خودشان است قرض بگيرند و دولت درصدد است تا هر ساله اين اقدام را جلوتر ببرند و اين طرح را به قبل از سال 89 نيز تعميم ‌دهد.
وي در ادامه سخنان خود گفت: در سفرهاي گذشته براي استان همدان تصميم‌هاي گرفته شده و كارهاي خوبي انجام گرفته و اينكه همدان پايتخت تاريخ و تمدان ايران است تعبير درست و زيبايي است
 

 

 

اصلاح‌طلبان نمي‌دانند چه مي‌خواهند!

يك عضو اقليت سبز در مطلبي با انتقاد از اشكوري و اصلاح‌طلبان خطاب به آنان نوشت: اگر تمام اصول گرايان فعلي يک شبه پيرو خطي مشي شما شوند باز هم نمي‌دانيد چه مي‌خواهيد.

سايت ضد انقلابي خودنويس در يكي از مطالب خود كه به قلم حميد رضا سرشناس منتشر شده است با انتقاد از سخنان اشكوري و ساير اصلاح طلبان تصريح كرده است: در مطالب شما با تکرار مکررات و با توسل به گفتمان فرافکنانه و بي‌بنيان روزهاي اخير، که فارغ از آنکه از زبان کدام اصلاح‌طلب خارج مي‌شود براي شنونده تبديل به عادت شده است تحليل خود از شرايط موجود را ارائه و سپس به نتيجه‌گيري قابل پيش بيني يعني «اصلاح طلبي به عنوان تنها راه موجود» براي حل و فصل اين منازعه رسيده‌ايد.

وي مي‌افزايد: جناب آقاي اشکوري با فرض محال که اصلاح‌طلبي تنها راه موجود براي رسيدن به «نمي دانم چه» است، جنبش اصلاح طلبي براي رسيدن به آزادي سياسي و عدالت اجتماعي چه اهرم‌هايي در اختيار دارد؟

سرشناس در ادامه مطلب خود با تاكيد بر ناكارآمدي اصلاح‌طلبي مي‌نويسد: درد آنجاست که اگر تمام دگرانديشان، تحول خواهان و يا حتي اصول گرايان فعلي به يک شبه پيرو خطي مشي اصلاح‌طلبي گردند باز هم شما نمي‌دانيد که چه مي‌خواهيد.

اين عضو جنبش موسوم به سبز با اعتراف به اينكه اشكوري دلسوز ملت ايران نيست خاطر نشان كرده است: از منتقد دلسوز براي ملت ايران اين انتظار مي‌رفت که با اشاره به اختلاف‌هاي اساسي که در جنبش سبز به وقوع پيوسته و نيز با اشاره به تمام راه‌هاي موجود که بتواند هم منجر به حفظ وحدت و هم منتج به شعار تکثرگرايي گردد راه را براي هم افزايي و مشارکت تمامي انديشه‌ها باز کند نه با تکرار طوطي وار کلمات تکراري موجب ملال خاطر و دل زدگي بخش عمده اي از جنبش گردد.

لازم به ذكر است چندي پيش‌ نيز يك استاد جامعه شناس امريكايي در مصاحبه اي گفته بود: شكست هاي فاحش اصلاح‌طلبان نشان داد در چنته هيچ ندارند.
 

 

 

جوسازی خبري به بهانه ترقه‌بازی یک شهروند همدانی

برخی رسانه های بیگانه با ذوق زدگی نسبت به انفجار یک ترقه دست ساز در حاشیه مراسم استقبال مردمی از رئیس جمهوری اسلامی ایران در سفر استانی دولت به همدان ، آنرا به عنوان انفجار بمب و سوء قصد به دکتر محمود احمدی نژاد قلمداد کردند.

 این رسانه‌های خارجی حتی مدعی تلفات انسانی در این ماجرا شده‌اند.

به گفته یکی از همراهان رئیس جمهوری ، انفجار این ترقه که میان جمعیت استقبال کننده روی داد ، تنها با صدای خفیف خود برای لحظاتی توجه گروهی از مردم را به خود جلب کرد .

وی با تکذیب خبر بازداشت عامل انفجار این ترقه ، تاکید کرد : کیفیت این ماجرا بیش از هر چیز نشان دهنده ذوق و هیجان استقبال کنندگان بوده و هیچ موضوع امنیتی متوجه آن نیست.


 

 

فتنه گران در برزخ نقد امام(ره)

جریان فتنه که این روزها سعی می کند با مصادره امام(ره) و پناه گرفتن پشت نام ایشان از پاسخ به هنجارشکنی ها و اقدامات خلاف امنیت ملی خود طی یکسال گذشته فرار نماید،در درون خود نسبت به این استراتژی با چند دستگی مواجه شده است.

،بیشتراین چند دستگی ها در مجموعه یک تشکل قدیمی و رادیکالی صورت می گیرد که اکثراعضای آن در حوادث بعد از انتخابات دستگیر شده اند.

گفته می شود در برخی جلسات این تشکل یکی از اعضای آن که پیشتر نامه ای را مبنی بر اشتباهات خود منتشرکرده و عملکرد نظام در حیات بنیانگذار جمهوری اسلامی را زیر سوال برده بود،با بیان این که ما به مدیریت زمان امام انتقاد داریم و باید در این شرایط به نقد مدیریت ایشان بپردازیم.

از دیگر سو شنیده خود من هم قائل به انتقاد از مدیریت زمان امام(ره) هستم ولیکن باید به دو دلیل از این مسأله احتراز بجوییم. ‌اول اینکه این انتقاد نوعی خود‌زنی بوده و با توجه به اینکه ما خودمان در آن ایام مسئولیت داشته‌اییم، ‌‌تناقض عمیقی در این زمینه به‌وجود می آید.

‌ وی همچنین دلیل دوم خود را برنامه این جریان برای بهره‌گیری از ظرفیت بیت امام(ره) عنوان کرده و گفته است: ‌‌اگر این موارد طرح شود ظرفیت بزرگی را برای سنگرگیری از دست خواهیم داد. ‌از سوی دیگر با ایراد این انتقادات بیت امام را رودروی خود قرار داده و شرایط را برای خود سنگین‌تر از گذشته خواهیم کرد. ‌

گفته می‌شود که این جریان با جمع‌بندی‌های خود فعلاً به این نتیجه رسیده است که با مسکوت گذاشتن انتقاد نسبت به مدیریت زمان امام(ره) و دهه60 سنگرگیری پشت نام امام را رقم زده تا خود را نسبت به مؤاخذه‌ها ایزوله کرده تا با عبور از شرایط موجود به سوی ادامه برنامه‌های خود گام بردارند.

 

 

 

دیدار افراطیون با هاشمی +عکس

انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز این روزها در حال تهران گردی و دیدار با افرادی چون هاشمی و خاتمی است.

روز گذشته انجمن سیاست شیراز که پایگاه تندروی اصلاح طلبان در دانشگاه شیراز به دیدار هاشمی رفتند.

 
 در این دیدار چهره های اصلی و شاخص انجمن سیاست شیراز به ترتیب زیر شرکت کرده اند.
*«ا.ع»: صاحبان نشریات تعلیق شده و نیز از نزدیکان علی محمد دستغیب
*«س.ع.ح»:دبیر سابق تشکیلات فرهنگ و سیاست و از جمله محورهای اغتشاشات دانشگاه شیراز
*«ح.خ.ی»:که حقوق می خواند که دبیر فرهنگی انجمن سیاست
*«ا.م»: صاحب نشریات تند و تعلیق شده که بنابر خواست خاتمی در سال گذشته اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی باید به رفراندوم گذاشته شود
*«انصاری»: دبیر انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز

 

خاتمی که در این مدت سعی داشته است تا بازگشت خود به حکومت را نشان دهد و از مواضع تند قبلی خود عقب نشسته بود با استفاده از الفاظی چون:«مسیر درستی انتخاب نشده است، جامعه هزینه‌های فراوانی پرداخته‌اند، حکومتی پایگاه مردمی اش را از دست بدهد، امیدوارم باز شاهد فضاهای بازو با نشاط به خصوص در دانشگاهها باشیم، آزادی و مردم سالاری چه می شود؟و...» سعی داشت تا جو تند این انجمن را مجددا احیا کند.


خاتمی حتی برای آنکه از این دوستان و مقلدان صانعی و دستغیب هستند به سبک روزنامه های تندروی زمان اصلاحات به تریبون نمازجمعه اینگونه حمله کرده است:« گرچه وقتی از تریبون مقدس نماز جمعه با کمال بی پروائی مرجع جلیل القدر و بزرگواری که افتخار عالم تشیع است دست نشانده و دست پروره انگلیس معرفی می‌شود و کسی با آنها برخورد نمی‌کند چه توقعی داریم که به دیگران اهانت نکنند و بهتان نزنند؟»
خاتمی در این دیدار با تأکید بر کلماتی چون جبار و حکومت زور و خودکامگی‌ها و دیکتاتوری و پرولتاریا از فعالیت های تند سابق و شعارهایی که انجمن سیاست شیراز در زمان فتنه در کف دانشگاه سر می دادند حمایت و به نوعی آنها را به ادامه راه سابق دعوت کرده است.
انجمن فرهنگ و سیاست شیراز که در واقع قل شیرازی انجمن تهران است با دیدار های اینگونه خود به دنبال تجدید روحیه و نیز رادیکالیزه شدن برای ادامه راه افراطی در دانشگاه شیراز است، که هاشمی نقش احیای مجدد و خاتمی راهکار افراطی گری در دانشگاه را برای این طیف اغتشاش گر روشن کرده اند.
انجمن سیاست شیراز سال گذشته در اوج فتنه با راه انداختن نشریاتی چون "جرس و فریاد و..."و دعوت از چهره هایی از جمله آرمین و...و اغتشاش در دانشگاه را جلو می برد.
لازم به ذکر است پدرخوانده این تشکل رادیکال "غلام محمدی " دبیر سابق انجمن تهران است و وی تمام این دیدارها را برای این طیف افراطی و آشوب طلب هماهنگ نموده است.


 

 

تقدیر بالاترین از میرحسین بخاطر شباهت سخنانش با بختیار!

 

او در ایام انتخابات ابتدا جمهوریت نظام را که همان زیر بار نرفتن رای ملت بود مورد خدشه قرار داد و این مرتبه متهم کردن نظام به استبداد دینی و حمله به اسلامیت نظام!


میرحسین موسوی یکی از سران فرقه سبز در سخنرانی اخیر خود که هر از چند گاهی برای خالی نبودن عریضه ایراد می کند و هر بار با این اظهارات جرم خود را سنگین تر می کند این بار با متهم کردن نظام به استبداد دینی سعی کرد باردیگر اسلامیت نظام را زیر سوال ببرد و پازل خود را در نفی و رد فرموده امام راحل «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد» را تکمیل نماید.

او در ایام انتخابات ابتدا جمهوریت نظام را که همان زیر بار نرفتن رای ملت بود مورد خدشه قرار داد و این مرتبه متهم کردن نظام به استبداد دینی و حمله به اسلامیت نظام!


که این اقدام وی مثل دیگر بار سبب شد تا دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب از این سخنان این چنینی شاد شوند و سخن مهلک بختیار معدوم که 31 سال پیش به اعتقاد و اعتماد ملت ایران به اسلام و روحانیت توهین کرده بود و آن را دیکتاتوری نامیده بود بپردازند.

در این رابطه سایت  ضد انقلابی بالاترین یکی از اصلی ترین پایگاه دروغ پراکنی این حرف نخست وزیر امام را با سخنان بختیار نخست وزیر شاه معدوم مقایسه کرد و از میرحسین به خاطر شباهت سخنانش با سخنان 31 سال پیش بختیار تقدیر کرد!!!

 

 

 

زهرا رهنورد: از زمان قاجار هم عقب تریم، اس ام اس هم ممنوع است

 

روشنفکر ترین زن ایرانی(!) و عروس آذربایجان در جمع تعدادی خبرنگار گفت: از دوران قاجر هم عقب تریم. به خاطر پیامک مردم را زندان انداخته اند.


وی که در جمع خبرنگاران و خانواده برخی از زندانیان ضد امنیتی در حوادث پس از انتخابات صحبت می کرد گفت: مردم را به خاطر پیامک به زندان انداخته اند. چرا در سالروز مشروطیت مطبوعات و زندانیان را آزاد نمی کنند.

وی که پیش از این به نظام اولتیماتوم داده بود که به زندانیان سیاسی میوه و سبزی دهد و در سخنرانی قبلی خود نیز پیشنهاد کرده بود برای اعیاد شعبانیه، نظام مجدداً انتخابات برگزار کند، اینبار هم پیشنهاد داده است که در سالگرد مشروطیت زندانیان آزاد شوند.

وی با تقسیم زندانیان بر اساس تفکیک جنسیت گفت : «اکنون حداقل ۲۳ زن هم به عنوان زندانی سیاسی در زندان هستند. این رفتارها چه با این زندانیان و چه زندانیان مرد شایسته نیست.»


 

 سپاه مامور مقابله با تحرکات ضد انقلابی

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران تاکید کرد: فتنه‌گران باید به جرم خود اعتراف کنند تا در محاکمه آنها تخفیفی صورت بگیرد.
حجت الاسلام والسملین علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در حاشیه همایش مسئولین نمایندگی ولی فقیه در سپاه‌های استانی و سازمان بسیج مستضعفین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جایگاه نمایندگی ولی فقیه در سپاه تابعی از جایگاه سپاه در نظام اسلامی است.
وی افزود: همه پاسداران باید نسبت به شناخت جریانات داخلی و خارجی کاملا آگاه باشند و حرکت آنها را رصد کنند زیرا هر حرکت آنها که بخواهد به انقلاب صدمه بزند به نوعی به سپاه مربوط می‌شود.
سعیدی در ادامه تصریح کرد: بصیرت افزایی و تعمیق معنویت در ساختار و سازمان سپاه به عهده نمایندگی ولی فقیه است.
نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه امروز ملت ایران رسالت سنگینی را بر دوش دارد، گفت: ایران توانسته قدرت استکباری آمریکا را به چالش بکشد و این به دلیل متغیرهایی است که پس از پیروزی انقلاب به وجود آمده است و این پیروزی‌ها هزینه‌ای را هم دارد.
وی با یادآوری اینکه ملت و رهبری ایران با پذیرش این هزینه‌ها به پیش می‌روند، گفت: دفاع از ملت فلسطین و ملت‌های آزادی خواه و قطع دست استکبار خواسته همه مسلمانان است.
سعیدی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم باید برای ادامه راه گوش به فرمان رهبری باشند و خواص باید رهبری را همراهی کنند. همچنین دولتمردان باید در آمادگی کامل به سر ببرد و رسانه ها هم در آگاه کردن مردم به خوبی نقش خود را ایفا کنند.
سعیدی با اشاره به رسانه ها و روزنامه های معترض گفت: روزنامه‌هایی که معترضند ولی اصل نظام و انقلاب را قبول دارند باید رهبری را در این مسیر همراهی کنند.
نمایندگی ولی فقیه در سپاه در پایان با اشاره به وضعیت فتنه گران داخلی اظهار داشت: فتنه گران بعد از چندین ماه فهمیده‌اند که نه در بین مردم جای دارند و نه در بین بزرگان، آنها باید از کارهای خود دست بردارند و به جرم خود اعتراف کنند تا در محاکمه آنها تخفیفی صورت بگیرد.
 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 14 / 5 / 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد