نوشته شده توسط : کویر

 

عبور مکرر علی مطهری از خطوط قرمز فراکسیون اصولگرایان مجلس بوده است که چندین بار اعضای هیئت دواری این فراکسیون را برای تصمیم‌گیری درباره او و دادن تذکر گرد هم آورده است. او حتی یک بار به دلیل همسویی با برخی اقدامات جریان فتنه و توهین به اصولگرایان و رئیس جمهوری تا مرز اخراج و طرد از فراکسیون اصولگریان هم پیش رفت.

علی مطهری که عنوان "نماینده اصولگرای مجلس" را به یدک می کشد روز گذشته در اظهاراتی که بار دیگر وی را در معرض انتقادات ناظران سیاسی اصولگرا قرار داد، به استقبال از اقدامی رفت که پیش تر با واکنش منفی افکار عمومی روبرو شده بود.

او در مصاحبه با خبر، نه تنها از دیدار برخی از نمایندگان اقلیت (که تاکنون حاضر به اعلام اسامی خود نشده اند) با رئیس بنیاد باران حمایت کرد که حتی اصولگرایان را هم به چنین دیداری دعوت کرد و گفت: اصولگرایان هم خوب است با ایشان دیدار و مسائلشان را مطرح کنند!

علی مطهری که پیش تر هم به حمایت از برخی اقدامات سران فتنه پرداخته بود، بدون توجه به عملکرد سید محمد خاتمی در جریان فتنه 88، حتی شرط گذاری او برای نظام را هم "عادلانه" توصیف کرد و گفت که مانعی برای بازگشت آقای خاتمی به عرصه سیاسی وجود ندارد.

مواضع تامل برانگیز آقای مطهری در شرایطی اتخاذ شده است که جریان اصولگرایی نظر کاملا متفاوتی درباره جریان فتنه دارد.

وی به دلیل حمایت از برخی اقدامات سران فتنه به "بی بصیرتی" متهم اما اخیرا با تقدیر از مواضعش، خود را "عمار" نامیده است!

جلسه چندباره هیئت داوری درباره مطهری

شاید عبور مکرر او از خطوط قرمز فراکسیون اصولگرایان مجلس بوده است که چندین بار اعضای هیئت دواری این فراکسیون را برای تصمیم گیری درباره او و دادن تذکر گرد هم آورده است. علی مطهری حتی یک بار به دلیل همسویی با برخی اقدامات جریان فتنه و توهین به اصولگرایان و رئیس جمهوری تا مرز اخراج و طرد از فراکسیون اصولگریان هم پیش رفت.

اکنون نیز رئیس و یک عضو عضو هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با شبکه ایران با اعتراض نسبت به اظهارات جدید علی مطهری، از احتمال تشکیل جلسه برای بررسی مجدد مواضع وی خبر می دهند.

حجت الاسلام حسین ابراهیمی، رئیس هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس، در این باره به شبکه ایران گفت: پس از تعطیلات مجلس نظر سایر اعضا را برای تشکیل جلسه ای در مورد بررسی مواضع علی مطهری جویا خواهیم شد.

موسوی و کروبی را هم خاتمی هدایت می کند

ابراهیمی همچنین به مواضع محمد خاتمی و شرط گذاری وی برای نظام اشاره کرد و گفت: واقعیت امر این است که اگر خاتمی مواضع اخیر را نگرفته بود و شرط و شروط قائل نمی شد، می توانستیم بگوئیم مواضع وی متفاوت از سران فتنه است.

وی با بیان اینکه شروطی که خاتمی در دیدار با نمایندگان اقلیت مطرح کرد همه را به این نتیجه رساند که وی نیز تفاوتی با سایر سران فتنه ندارد که حتی کروبی و موسوی را او به میدان فرستاده و خودش در توپخانه فتنه ایستاده است.

دستگاه قضایی باید به وعده اش عمل کند

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در عین حال تصریح کرد: نظام به مسیر خود ادامه خواهد داد و منتظر نمی ماند که افرادی مانند خاتمی برای آن شرط و شروط تعیین کنند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه سران فتنه نظام را قبول ندارند و از هر فرصتی برای فتنه انگیزی استفاده می کنند گفت: آنها از هیچ قداستی دفاع نمی کنند. بنابراین دستگاه قضایی باید به وعده اش در زمینه برخورد با فتنه گران عمل کند.

توصیه جالب به علی مطهری

رئیس هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اظهارات اخیر علی مطهری در حمایت از دیدار برخی نمایندگان اقلیت مجلس با خاتمی و دفاع از رئیس بنیاد باران، تاکید کرد: افرادی که قصد دارند مرده های سیاسی را زنده کنند و به آنها حیات مجدد دهند، به خطا می روند.

وی گفت: از علی مطهری درخواست می کنیم اندیشه های والای شهید مطهری را به تاراج ندهد و ارزش آن ها را نادیده نگیرد

به گفته ابراهیمی "علی مطهری کتاب های بسیاری از شهید مطهری چاپ کرده است اما بهتر است حداقل یک کتاب ایشان را با نگاهی عمیق مطالعه کند."

نظر رهبر درباره بررسی سخنان مطهری

همچنین حجت الاسلام محمد تقی رهبر عضو هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس، در گفت‌وگو با شبکه ایران گرچه از سخنان علی مطهری اظهار بی اطلاعی کرد اما با اشاره به مواضع تامل برانگیز او در ماه های اخیر تصریح کرد: نظر شخصی بنده این است که هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان جلسه ای را برای بررسی رفتار سیاسی مطهری برگزار کند.

وی در عین حال افزود: باید پس از تعطیلات مجلس با اعضای هیئت داوری در مورد تشکیل این جلسه مشورت کنیم.

رهبر با بیان اینکه ما در پاره ای موارد با علی مطهری صحبت کرده ایم، گفت که "در صورتی تشکیل جلسه مواردی را که وی مطرح کرده جمع بندی و بر اساس آن گفتگو و تصمیم گیری خواهیم کرد."



:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 20 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

انتشار کلیپ طنزی درباره شبکه‌های ماهواره‌ای ناراحتی و خشم مدیران این شبکه‌ها را برانگیخته و حتی برخی از آنان را به قهر و پایان دادن به کارشان واداشته است.

 

در جدیدترین مورد، علیرضا نوری زاده خشم خود را از کلیپ طنز مهران مدیری ابراز کرد.
این ضد انقلاب فراری که به عنوان کارشناس در شبکه های ضد ایرانی از جمله صدای آمریکا و العربیه فعالیت می کند، در سخنانی جالب عنوان کرده است که "مهران مدیری با این مزه پراکنی تلاش کرده دل مسئولان را بدست آورد."
وی با ابراز ناراحتی شدید از این کلیپ طنز، مهران مدیری را به "بی حرمتی به پرچم و ملت ایران" متهم کرده است.
نوری زاده با اشاره به تقلید مدیری از مجریان شبکه های ماهواره ای گفته است: من از حرکاتی که او در این فیلم انجام داده شرم کردم و حقیقتا پشتم لرزید.
این ضد انقلاب فراری که در کلیپ مهران مدیری به تمسخر گرفته شده، همچنین گفته است: باورم نمی شد انسانی که ادعای هنرمندی دارد این سخنان را بگوید!
چند روز پیش هم، "شهرام همایون" در آخرین برنامه خود اعلام کرد تا اطلاع ثانوی برنامه اجرا نمی‌کند؛ چرا که یک عامل رژیم ایران به او توهین کرده است!
البته همایون در روزهای گذشته با پخش کلیپی که در آن از یک کودک معصوم برای اهداف سیاسی سوءاستفاده شده است، ادعا کرده بود که مهران مدیری برای ساخت این کلیپ میلیون‌ها تومان از نهادهای وابسته به ایران نظیر سپاه پاسداران، پول گرفته است!
وی همچنین این کارگردان سریال‌های طنز را "مامور و تئوریسین رسمی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران" نامیده بود که شماره پرسنلی دارد و از این وزارتخانه به صورت ماهانه حقوق دریافت می‌کند.
شهرام همایون سریال طنز "شب‌های برره" را هم یک پروژه امنیتی از سوی جمهوری اسلامی ایران نامید بود که 700 میلیون تومان برای آن هزینه شده است!
گفتنی است وجود افراد مختلف در مدیریت شبکه‌های ماهواره‌ای نظیر منافقین، سلطنت‌طلبان و جریان فتنه باعث درگیری‌های شدید لفظی و فحاشی گردانندگان این تلویزیون‌ها با یکدیگر شده؛ مساله‌ای که در سال‌های اخیر دستمایه طنزپردازان کشور برای ساخت برنامه‌های بامزه قرار گرفته است.


:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 20 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

 

سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.

پای سردبیر سابق روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" هم به پرونده سکونت مهدی هاشمی رفسنجانی در انگلیس و اتهاماتی که متوجه او است، باز شد؛ البته با ارائه یک نظریه بسیار بامزه!

"سیدمجتبی واحدی" سردبیر سابق و لندن‌نشین روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" که حتی در میان همکاران ضدانقلاب و اصلاح‍طلب خود هم با صفت تندرو و افراطی شناخته می‌شود، در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.

واحدی که اتفاقا مانند مهدی هاشمی در لندن به سر می‌برد، برای اثبات این نظریه جالب گفته است: مسئولان ارشد جمهوری اسلامی شخصاً از آقای هاشمی رفسنجانی خواهش کرده‌اند که مهدی هاشمی به ایران برنگردد. آن‌ها از برگشت مهدی هاشمی واهمه دارند؛ چون من یقین دارم که با برگشت مهدی هاشمی هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و محاکمه نخواهد شد.

وی که در پی مشخص شدن ارتباط مستمرش با بی‌بی‌سی انگلیس، صدای آمریکا و دیگر رسانه‌های غربی ترجیح داد در لندن بماند و در عوض از سردبیری روزنامه اصلاح طلب "آفتاب یزد" استعفا کند، در واکنش به ابراز تعجب خبرنگار دویچه‌وله از اظهاراتش ادعای بامزه دیگری را مطرح کرده و ضمن توهین به برخی مقامات کشور، گفته است: حداقل در لایه‏های پایین‏تر قوه‏ی قضاییه، دادستانی یا سپاه وانمود می‌شود که خواهان بازگشت مهدی هاشمی هستند؛ مثلا "مجتبی ذوالنور" نماینده‏ رهبر در سپاه پاسداران گفته بود ۳۶۰ زونکن، پرونده‏ی مهدی هاشمی است. به این‏ها از جاهای دیگری خوراک می‏دهند و می‏خواهند قضیه را خیلی طبیعی جلوه بدهند. من به یقین می‏گویم که این حرف‏ها جنبه‏ی تبلیغاتی دارد.

این حامی میرحسین موسوی در پایان این مصاحبه هم ادعا کرده که صدور حکم برای مدیرمسئول روزنامه ایران، یک "هشدار به احمدی‌نژاد" بوده است!

گفتنی است بر اساس گفته معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در زمان سردبیری‌ تحلیل های رسانه های آمریکایی و انگلیسی را در روزنامه تحت اختیارش منتشر و از لندن روزنامه آفتاب یزد را اداره می کرد.

البته پس از انتشار این موضوع، واحدی لندن نشینی و همکاری با رسانه هایی چون بی بی سی را به آفتاب یزد ترجیح داد.



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 20 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر
افشا‌گری‌جدید درمورد مرگ‌عرفات
 
 

مشاور ویژه یاسر عرفات از نتیجه تحقیقات در مورد مرگ وی پرده برداشت و اعلام کرد که عرفات بر اثر سم عجیبی به نام تالیوم کشته شده است.
به گزارش صراط به نقل از ایسنا، بسام ابوشریف، مشاور ویژه یاسر عرفات، رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین در تماس تلفنی با خبرگزاری فلسطینی معا از نتیجه تحقیقات درباره سم استفاده شده برای کشتن عرفات که ماه‌ها به طول انجامید پرده برداشت.

وی بدون اشاره به این که چه کسی تحقیقات را انجام داده و بنا به درخواست چه کسی بوده اعلام کرد که سم به کار گرفته شده یک سم عجیب و غیر معمولی است به نام تالیوم و خیلی سخت است که به آن و تاثیراتش پی برد و کارشناس ارشد سموم در انگلیس این نتیجه را تایید کرده است.

ابوشریف افزود: این سم خطرناک مایعی بدون رنگ و بو و طعم است که از یک گیاه نایاب دریایی استخراج می‌شود و می‌توان آنرا در آب، غذا و یا آمپول بریزیم بدون آن‌که کسی متوجه شود.

وی اظهار داشت: کارشناسان سموم انگلیسی و اروپایی این سم را نشناختند اما متخصص تحقیقات جنایی مربوط به مسموم کردن، این سم را شناخت و گفت که اثربخشی شدیدی دارد و بعد از پنج ساعت از وارد شدن به بدن دیگر هیچ پادزهری نمی‌تواند آن را خنثی کند.

به گفته ابوشریف، کارشناس مسئول تحقیق تاکید کرده که این سم به آرامی دستگاه‌های بدن انسان را یکی پس از دیگری (کبد، کلیه، ریه و پس از آن مغز) نابود می‌کند و در نهایت به مرگ منجر می‌شود و این که زمان لازم برای کشتن انسان با این سم با توجه به بدن و توانایی دستگاه‌های بدنش از فردی به فرد دیگر فرق می‌کند و این مدت بین دو تا هشت ماه است که به قاتلان این فرصت را می‌دهد که از محل جنایت دور شوند.

ابوشریف با اشاره به این که این اطلاعات جزئی از اطلاعات گسترده‌ای است که هر وقت که کامل شد اعلام می‌شود، اظهار داشت: اطلاعاتی که در دست دارم کامل نیست اما جزئی از اطلاعات مفصل است و آمادگی این را دارم که این اطلاعات را در اختیار یک کمیته تحقیق جدی و پیگیر قرار دهم.

مشاور ویژه عرفات با بیان این که به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نسبت به نقشه‌های اسراییل برای از بین بردن وی هشدار داده است تصریح کرد: هم‌چنین نسبت به سلام فیاض، نخست وزیر دولت موقت فلسطین به عباس هشدار دادم چرا که این‌ها می‌خواهند که جایگاه رهبری و فرماندهی خالی بماند.

وی با بیان این که قبلا نیز به یاسر عرفات نسبت به نقشه ترورش هشدار داده بود، افزود: چند ماه قبل از مسمومیت و ترور یاسر عرفات به وی هشدار دادم که آن‌ها سم را به عنوان سلاح قتل وی انتخاب کرده‌اند.  



:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 20 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

شیر کردن اکبر گنجی برای خودکشی

 

شماري از عناصر فراري مقيم خارج كشور به دنبال نااميدي از ايجاد تشنج در 13آبان، 16آذر و روز عاشورا، به نمايش روزه سياسي و تحصن روي آوردند. مشابه نمايش شيرين عبادي و دوستانش را سال گذشته طيفي از ضدانقلاب (از گنجي تا گوگوش و ديگران) در نيويورك برپا كردند.
عبادي و 6 نفر ديگر از هم طيفان وي كه به ارتزاق مالي از سوي سازمانهاي ضد ايراني در آمريكا و اروپا شهره اند، مدعي شده اند به خاطر اعتصاب غذاي نسرين ستوده- از عناصر بازداشتي مرتبط با منافقين- در ژنو تحصن مي كنند. اتفاق جالب در اين ميان مصاحبه عبادي با يورونيوز است كه در آن مصاحبه ضمن تاكيد بر لزوم فشار غرب عليه ايران به بهانه حقوق بشر مدعي شد «مسئله حقوق بشر مسئله اي سياسي نيست بلكه يك استاندارد بين المللي است.» اما با اين حال وي حاضر نشد حتي يك جمله در محكوميت سركوب گسترده اعتراضات چند ميليوني در لندن و پاريس و برلين سخن بگويد همچنان كه به روال هميشگي، جنايات مداوم رژيم صهيونيستي در فلسطين اشغالي و اشغالگران آمريكايي و اروپايي در افغانستان و پاكستان را مسكوت گذاشت. وي حتي حاضر نشده ترور دو دانشمند هسته اي ايران و نيز حمله تروريستي سبعانه در چابهار را كه به شهادت 37 نفر از هموطنان شيعه و سني و زن و كودك منجر شد، محكوم كند.
اما در بيانيه صادره از سوي عبادي و دوستانش يك جمله خودنمايي مي كند «حال كه زورآزمايي با مرگ را بر ما تحميل كرده است، آزادي بايد پيروز شود». اين عبارت كه تحريك عنصر ساده دل بازداشتي به ايذاء خود است يادآور ماجراي چند سال پيش اكبر گنجي است و تحركاتي كه بعدها كاشف به عمل آمد جرياني مرتبط با خارج انجام داده بودند تا با تحميق گنجي از مرده او استفاده كنند چرا كه تاريخ مصرف وي را تمام شده مي دانستند.
ابراهيم نبوي يك ماه پيش طي مقاله اي در «جرس» ضمن توصيف گنجي به عنوان كسي كه سم بر زمين مي كوبد و مطالب را دير مي فهمد نوشته بود: «اگر مي خواستم اكبر گنجي را ترور شخصيت كنم، كه در همان روزهايي كه حتي همسر گنجي هم توافق كرده بود كه او اعتصاب غذا را تا مرگ ادامه دهد، نامه نمي نوشتم كه باباجان بي خودي اين آدم را شير نكنيد، يك دفعه ديديد جدي گرفت و مرد»! در آن ماجرا هم شيرين عبادي از صحنه گردانان بود.
در همين حال اخيرا ميرحسين موسوي از چند نفر از فتنه گران بازداشتي كه مدعي اند اعتصاب غذا كرده اند، خواسته بود به اين اقدام خود پايان دهند چون جنبش به آنان نياز دارد. در واكنش به اين موضع از سر ناچاري، محافل ضدانقلاب به موسوي اعتراض كردند. از جمله بالاترين در مطلبي نوشت: آقاي موسوي گفتند كه پيام ايستادگي شما را نسيم سبز رساند، اعتصاب تان را بشكنيد! آقاي موسوي چه طور به خود اجازه مي دهيد دستور صادر كنيد و از اين طريق از ديگران استفاده سياسي كنيد! آيا تكليف مبارزي كه شايد مي خواهد تا شهادت]؟![ پيش برود را شما تعيين مي كنيد؟ آيا فكر مي كنيد آنها شوخي مي كنند؟ اگر راست مي گوييد شما هم اعتصاب غذا كنيد(؟!)
اين پايگاه اينترنتي ضدانقلاب در مطلب ديگري خطاب به موسوي نوشته است: به جاي اين پيام هاي پوچ اقدام اساسي كن. شما فقط مي تواني با اعتصاب غذا به آنها كمك كني. من به نوبه خود احساس مي كنم شما دورو هستيد و تكيه تان اين است كه چرا رئيس جمهور نشدم. در ثاني چرا حكومت شما را مثل آن بازداشتي ها بازداشت نمي كند. مگر شما با آنها چه فرقي داريد؟ اين پيام هاي شما يك بازي سياسي است كه از طرف حكومت راه اندازي شده ]؟![ چون اپوزيسيون يك حكومت لائيك مي خواهند و شما بعيد است از عهده آن برآييد. شما اگر راست مي گفتيد بايد مثل بقيه و هم بند آنها مي شديد.


 



:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 28 / 9 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

گاف BBC درباره "حسین قدیانی"

 

لندن‌نشینی مداوم خبرنگاران و همکاران تلویزیون دولتی انگلیس که اکثرا از روزنامه‌های اصلاح‌طلب به این شبکه رفته‌اند، منجر به گاف‌های عجیب و بامزه ای در BBC شده است.

سایت اینترنتی بی‌بی‌سی فارسی در مطلبی که درباره سخنان رئیس قوه قضاییه در همایش روز گذشته منتشر کرده، اظهارات آیت‌الله آملی لاریجانی را پاسخی به یادداشت "رئیس بسیج دانشجویی کشور" در وبلاگ شخصی‌اش دانسته است!

در واقع تلویزیون دولتی انگلیس، متوجه تشابه اسمی "حسین قدیانی" بلاگر و "حسین قدیانی" رئیس بسیج دانشجویی کشور نشده است و مطلب نویسنده کتاب پرفروش و محبوب "نه ده" را به رئیس سازمان بسیج دانشجویی منتسب کرده است.
جالب آنکه بی بی سی، اشتباه خود را به حساب اختلاف میان مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ایران گذاشته است!

این گاف عجیب درحالی است که نامه انتقادی مورد اشاره بی بی سی متعلق به یک نویسنده و بلاگر مطرح به نام "حسین قدیانی" است که مطالب خود را در یکی از وبلاگ مطرح فارسی‌زبان به نام "قطعه 26" منتشر می‌کند؛ وبلاگی که چند روزی است به دلیل انتشار یک مطلب انتقادآمیز درباره دستگاه قضا، مسدود شده است.
این گاف بی بی سی را دلیلی بر مدعای پیشین خود درباره عدم آگاهی مسئولان تلویزیون‌های خارجی از واقعیات داخلی ایران ارزیابی شده است.

پیش از این گفته می شد که شبکه‌های ماهواره‌ای نظیر "بی‌بی‌سی"، "صدای آمریکا"، "یورونیوز" و ... که در خارج از ایران مدیریت می‌شوند، به دلیل اقامت طولانی مدت در فضایی خارج از ایران، واقعیت‌های موجود در جامعه را فراموش می‌کنند و تحت تاثیر القائات مدیران خارجی و رسانه‌های کشور مقصد قرار می‌گیرند.
به عنوان مثال، چند ماه پیش تلویزیون دولتی صدای آمریکا هم که دچار گاف خنده‌داری درباره انعکاس وقایع ایران شد.

این شبکه تلویزیونی در پی آرامش کامل تهران در روز 18 تیر امسال، دست به انتحاری رسانه‌ای زد و تعطیلی بازار در این روز را به عنوان خبر ناآرامی و اعتراض منتشر کرد. این گاف عجیب صدای آمریکا در حالی رخ داد که 18 تیرماه امسال مصادف با روز جمعه بود و مطابق همیشه بازار تهران تعطیل!

کارشناسان همان زمان اعلام کردند که با توجه به تعطیلی رسمی روز یکشنبه در آمریکا و سکونت ده‌ها ساله گردانندگان این شبکه در در این کشور، خبرنگاران و گردانندگان ایرانی"صدای آمریکا" فراموش کرده‌اند که در ایران بازارها روز جمعه تعطیلند؛ نه یکشنبه!


:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 28 / 9 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

قانون نحوه برخورد با قاچاقچیان شیشه و اکستاسی بالاخره ابلاغ شد

 

اصلاحیه قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 1376 پس از تائید مقام معظم رهبری، با ماهها تاخیر از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام به رؤسای قوا ابلاغ شد.
 

به گزارش مشرق، متن این اصلاحیه که در تاریخ 9 مرداد سال جاری به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید به شرح زیر است:
1ـ در بندهای (1)، (2)، (3)، (4)، (5)، (6)، (7) و (9) ماده (1) و مواد (2)، (3)، (11)، (12)، (13)، (14)، (19)، (20)، (23)، (26)، (28 و تبصره آن)، (30 و تبصره آن)، (33)، (40) و (42) پس از عبارت « مواد مخدر» عبارت « یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی» اضافه گردید.
2ـ تبصره دو به شرح زیر به ماده1 قانون الحاق گردید:
تبصره ـ رسیدگی به جرائم مواد روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی تابع مقررات رسیدگی به جرائم مواد مخدر می‌باشد.
3ـ ماده 4 قانون به شرح زیر اصلاح گردید:
ماده4ـ هر کس بنگ، چرس، گراس، تریاک، شیره، سوخته، تفاله تریاک و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی که فهرست آنها به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد را به هر نحوی به کشور وارد و یا به هر طریقی صادر یا ارسال نماید یا مبادرت به تولید، ساخت، توزیع یا فروش کند یا در معرض فروش قرار دهد با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد مذکور به مجازاتهای زیر محکوم می‌شود:
4ـ در بند (4) ماده (4) و تبصره ماده (4) و بندهای (4)، (5) و (6) ماده (5) و ماده (6) و بند (6) ماده (8) و تبصره (1) ماده (8) به جای عبارت « مصادره اموال به استثناء هزینه زندگی متعارف برای خانواده محکوم» عبارت « مصادره اموال ناشی از همان جرم» جایگزین گردد.
5 ـ ماده8 قانون به شرح زیر اصلاح شد:
ماده8 ـ هر کس هروئین، مرفین، کوکائین و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکائین و یا لیزرژیک اسید دی ‌اتیل آمید (ال.اس.دی)، متیلن دی اکسی‌ مت ‌آمفتامین (ام.دی.ام.آ. یا آکستاسی)، گاما هیدروکسی بوتیریک اسید (جی.اچ.بی)، فلونیترازپام، آمفتامین، مت آمفتامین (شیشه) و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی که فهرست آنها به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد را وارد کشور کند و یا مبادرت به ساخت، تولید، توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش نماید و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به میزان مواد به شرح زیر مجازات خواهدشد.
6 ـ ماده 15 قانون همراه با دو تبصره به شرح ذیل اصلاح و تصویب گردید:
ماده15ـ معتادان مکلفند با مراجعه به مراکز مجاز دولتی، غیردولتی یا خصوصی و یا سازمان‌های مردم‌نهاد درمان و کاهش آسیب، اقدام به ترک اعتیاد نمایند. معتادی که با مراجعه به مراکز مذکور نسبت به درمان خود اقدام و گواهی تحت درمان و کاهش آسیب دریافت نماید، چنانچه تجاهر به اعتیاد ننماید از تعقیب کیفری معاف می‌باشد. معتادانی که مبادرت به درمان یا ترک اعتیاد ننمایند، مجرمند.
تبصره1ـ مراکز مجاز موضوع این ماده، براساس آیین‌نامه‌ای که توسط وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رفاه و تأمین اجتماعی ظرف مدت سه ماه پس از تصویب این قانون تهیه و به تصویب ستاد می‌رسد، تعیین می‌شود.
تبصره2ـ وزارت رفاه و تأمین اجتماعی موظف است ضمن تحت پوشش درمان و کاهش آسیب قراردادن معتادان بی‌بضاعت، تمام هزینه‌های ترک اعتیاد را مشمول بیمه‌های پایه و بستری قرار دهد. دولت مکلف است همه‌ساله در لوایح بودجه، اعتبارات لازم را پیش‌بینی و تأمین نماید.
7ـ ماده16 قانون به شرح زیر اصلاح و با سه تبصره تصویب شد:
ماده16ـ معتادان به مواد مخدر و روان‌گردان مذکور در دو ماده (4) و (8) فاقد گواهی موضوع ماده (15) و متجاهر به اعتیاد، با دستور مقام قضایی برای مدت یک تا سه ماه در مراکز دولتی و مجاز درمان و کاهش آسیب نگهداری می‌شوند. تمدید مهلت برای یک دوره سه‌ماهه دیگر با درخواست مراکز مذکور بلامانع است. با گزارش مراکز مذکور و بنابر نظر مقام قضایی، چنانچه معتاد آماده تداوم درمان طبق ماده (15) این قانون باشد، تداوم درمان وفق ماده مزبور بلامانع می‌باشد.
تبصره1ـ با درخواست مراکز مذکور و طبق دستور مقام قضایی، معتادان موضوع این ماده مکلف به اجرای تکالیف مراقبت بعد از خروج می‌باشند که بنابر پیشنهاد دبیرخانة ستاد با همکاری دستگاه‌های ذیربط، تهیه و به تصویب رئیس قوة قضاییه می‌رسد.
تبصره2ـ مقام قضایی می‌تواند برای یک بار با اخذ تأمین مناسب و تعهد به ارائه گواهی موضوع ماده (15) این قانون، نسبت به تلعیق تعقیب به مدت شش ماهه اقدام و معتاد را به یکی از مراکز موضوع ماده مزبور معرفی نماید. مراکز مذکور موظفند ماهیانه گزارش روند درمان معتاد را به مقام قضایی یا نماینده وی ارائه نمایند. در صورت تأیید درمان و ترک اعتیاد با صدور قرار موقوفی تعقیب توسط دادستان، پرونده بایگانی و در غیراین‌صورت طبق مفاد این ماده اقدام می‌شود. تمدید مهلت موضوع این تبصره با درخواست مراکز ذیربط برای یک دوره سه‌ماهه دیگر بلامانع است.
تبصره3ـ متخلف بدون عذر موجه از تکالیف موضوع تبصره(2) این ماده به حبس از نود و یک روز تا شش‌ماه محکوم می‌شود.
8 ـ ماده17 به شرح زیر به قانون الحاق گردید:
ماده17ـ چنانچه اتباع جمهوری اسلامی ایران با هر قصدی اقدام به نگهداری، حمل یا قاچاق هر مقدار مواد موضوع این قانون به داخل یا خارج از کشور نمایند، از زمان قطعی‌شدن حکم به مدت یک تا پنج سال گذرنامه آنان ابطال و ممنوع‌الخروج می‌شوند و در صورت تکرار، به مدت پنج تا پانزده سال گذرنامه آنان ابطال و ممنوع‌الخروج می‌شوند. صدور هرگونه گذرنامه برای اتباع ایرانی که در خارج از کشور به سبب جرائم موضوع این قانون محکوم شده‌اند مشمول ممنوعیت موضوع این ماده می‌باشد.
9ـ ماده18 به شرح زیر به قانون الحاق گردید:
ماده18ـ هرکـس برای ارتکاب هر یک از جرائم موضوع این قـانون، اشخاصی را اجیر کند یا به خدمت گمارد و یا فعالیت آنها را سازماندهی و یا مدیریت کند و از فعالیت‌های مذکور پشتیبانی مالی یا سرمایه‌گذاری نماید، در مواردی که مجازات عمل مجرمانه حبس ابد باشد به اعدام و مـصادره اموال ناشی از ارتکاب این جرم و در سـایر موارد به حداکثر مجازات عمل مجرمانه، محکوم می‌شود. مجازات سرکرده یا رئیس باند یا شبکه اعدام خواهدبود.
10ـ ماده35 به شرح زیر به قانون الحاق گردید:
ماده35ـ هرکس اطفال و نوجوانان کمتر از هجده سال تمام هجری شمسی و افراد محجور عقلی را به هر نحو به مصرف و یا به ارتکاب هر یک از جرائم موضوع این قانون وادار کند و یا دیگری را به هر طریق مجبور به مصرف مواد مخدر یا روان‌گردان نماید و یا مواد مذکور را جبراً به وی تزریق و یا از طریق دیگری وارد بدن وی نماید به یک ونیم‌برابر حداکثر مجازات قانونی همان جرم و در مورد حبس ابد به اعدام و مصادره اموال ناشی از ارتکاب این جرم محکوم می‌شود. در صورت سایر جهات ازجمله ترغیب، مرتکب به مجازات مباشر جرم محکوم می‌شود.
11ـ ماده36 قانون به شرح ذیل اصلاح و همراه با یک تبصره تصویب شد:
ماده36ـ در کلیه مواردی که در این قانون، مرتکبین علاوه بر مجازاتهای مقرره به مصادره اموال ناشی از جرائم موضوع این قانون محکوم می‌شوند، دادگاه مکلف است مشخصات دقیق اموال مصادره‌شده را دقیقاً در حکم یا در حکم اصلاحی قید نماید. تخلف از مقررات مذکور موجب تعقیب انتظامی و محکومیت از درجه4 به بالا می‌باشد.
تبصره ـ محاکم موظفند رونوشت کلیه احکام صادرشده را پس از قطعیت به ستاد مبارزه با مواد مخدر ارسال دارند.
12ـ یک تبصره به شرح زیر به ماده41 قانون الحاق گردید:
تبصره ماده41ـ کشت شقایق پاپاور سامنیو فرم الی‌فرا به درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی و با نظارت ستاد مبارزه با موادمخدر، برای مصارف دارویی و تأمین داروهای جایگزین بلامانع است.
13ـ ماده43 همراه با دو تبصره به شرح زیر به قانون الحاق شد:
ماده43ـ نیروی‌انتظامی جمهوری اسلامی ایران اجازه دارد در چارچوب موافقتنامه‌های قانونی دو یا چندجانبه بین جمهوری اسلامی ایران و سایر دولت‌ها با مشارکت مأمورین دیگر کشورها به منظور شناسایی مجرمین موضوع این قانون، ردیابی منابع مالی، کشف طرق ورود یا عبور محموله‌های قاچاق از کشور، کشف وسایل یا مکان کشت یا تولید یا ساخت مواد مذکور با تنظیم طرح عملیاتی و درخواست فرمانده نیروی انتظامی با حکم دادستان کل کشور، محموله‌های تحت کنترل را در قلمرو داخلی و با موافقت سایر کشورها در قلمرو آن کشورها مورد تعقیب قرار داده و پس از تکمیل تحقیقات، گزارش اقدام را به دادستان کل کشور یا قاضی‌ای که او تعیین می‌کند تسلیم نماید. هرگونه تغییر در طرح عملیاتی مذکور در حین اجرا با مجوز کتبی دادستان کل کشور بلامانع است.
تبصره1ـ در هر حال احراز هویت و درج مشخصات مأموران دیگر کشورها در طرح عملیات الزامی می‌باشد. ضبط، جایگزینی کلی و یا جزئی و یا اجازه عبور محموله‌های موضوع این ماده از کشور و یا اخذ، نگهداری، اخفا، حمل و یا تحویل مواد مخدر و روانگردان صنعتی غیرداروئی و یا تهیه وسایل و تسهیل اقدامات موردنیاز توسط ضابطان طبق موافقت‌نامه‌های قانونی دو یا چندجانبه و با رعایت کنوانسیونهای الحاقی با حکم دادستان کل کشور بلامانع است.
تبصره2ـ رسیدگی به اتهامات متهمان موضوع این ماده در مرحله دادرسی در صلاحیت مرجع قضایی است که از طرف دادستان کل کشور تعیین می‌شود.
14ـ ماده44 به شرح زیر به قانون الحاق گردید:
ماده44ـ وزارت اطلاعات مکلف است ضمن جمع‌آوری اطلاعات لازم در زمینه شبکه‌های اصلی منطقه‌ای و بین‌المللی قاچاق سازمان‌یافته مرتبط با جرائم موضوع این قانون، در حوزه اختیارات قانونی نسبت به شناسایی و تعقیب آنها با حکم دادستان کل یا قاضی‌ای که او تعیین می‌کند اقدام و همچنین نسبت به ارائه سرویس اطلاعاتی به نیروی انتظامی و مراجع ذیصلاح نیز اقدام نماید.
15ـ ماده45 همراه با یک تبصره به شرح زیر به قانون الحاق گردید:
ماده45ـ اصلاح این قانون توسط مجلس شورای اسلامی بلامانع است.
تبصره ـ فهرست مواد مخدر و روان‌گردانهای موردنظر این قانون افزون بر مواد مندرج در این قانون در قالب طرح یا لایحه در مجلس شورای اسلامی به تصویب خواهدرسید.
اصلاحات مذکور طی 15 محور در جلسه رسمی روز شنبه مورخ نهم مرداد ماه یکهزار و سیصد و هشتاد و نه مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رسید.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ـ اکبر هاشمی‌رفسنجانی



:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 28 / 9 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

آغاز اجرای بزرگ‌ترین طرح اقتصادی کشور با فرمان احمدی نژاد؛ این پول امام زمان(عج)‌ است و برکت دارد/ واریز 8 ‌هزار تومان یارانه نان

 

رییس‌جمهور اعلام کرد: قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و بزرگترین طرح اقتصادی تاریخ ایران از یکشنبه 28 آذر به اجرا درمی‌آید.
 

 

 

 محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور شنبه شب در گفت‌وگوی زنده رادیویی و تلویزیونی خود با اشاره به برنامه هسته‌یی ایران، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعات سیاست خارجی و بین‌الملل، موضوع هسته‌یی است و این مساله یک نماد و در واقع یک میعاد است.

وی افزود: موضوع هسته‌یی تقابلی بین نظام سلطه و سرمایه‌داری با اندیشه انسانی و توحیدی ملت‌ها بود که ایران در محور جبهه توحیدی قرار داشته و دارد و موضوع هسته‌یی بهانه‌ای بود که جلوی پیشرفت ملت ایران را بگیرند. بنابراین طی سال‌های اخیر تمام تلاش‌های غرب بر این بود که ایران هسته‌یی نشود ولی این طرح شکست خورد و ایران هسته‌یی شد و امروز ایران، هسته‌یی است.

احمدی‌نژاد با اشاره به این که غرب در برابر برنامه هسته‌یی ایران دو راه پیش‌روی خود دارد، تصریح کرد: راه اول ادامه سیاست‌های گذشته است که تا الان شکست خورده است و ادامه این سیاست‌ها قطعا منجر به شکست است. اولا آن‌ها نتوانستند جلوی هسته‌یی شدن ایران را بگیرند ولی ما پیروز شدیم و ایران هسته‌یی شد و این مساله تمام شد و حتی این مساله تبدیل به یک فرصت برای ما و در نتیجه پیشرفت ایران بیش‌تر شد.


 

:. ادامه مطلب .:



:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 28 / 9 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر

ادعای جالب سایت رسمی هاشمی رفسنجانی درباره مهدی هاشمی

 

پایگاه اطلاع رسانی آقای هاشمی رفسنجانی مدعی شده است که ساواک در سال 46 و در حالی که هنوز مهدی متولد نشده بوده است، به دنبال پرونده سازی برای وی بوده و گویی از ابتدا سرنوشت او متفاوت بوده است!

با جدی شدن موضوع جلب مهدی هاشمی رفسنجانی به دلیل حضور در وقایع قبل و پس از انتخابات 88 و پس از آنکه وزیر اطلاعات در سخنانی اعلام کرد که حکم جلب هاشمی در اختیار وزارتخانه متبوعش قرار گرفته است، پایگاه رسمی حجت‌الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی اقدام به انتشار مطالبی جالب و احساسی از نامه‌های هاشمی رفسنجانی به پسرش و همچنین پرونده سازی ساواک برای "مهدی" آن هم پیش از تولد کرده است!

هرچند نویسنده این مقاله اشاره‌ای به این نکرده که ساواک چگونه چند سال پیش از تولد مهدی هاشمی، متوجه تولد وی شده و در صدد پرونده سازی برای او بوده است، در مقاله‌ای با عنوان "اقدام ساواک برای دستگیری مهدی هاشمی رفسنجانی قبل از تولد"‌ می‌نویسد: "... فرزند به دنیا نیامده این خانواده هرگز گمان نمی برد که قبل از تولد نیز در ساواک دارای پرونده شده و نام مهدی هاشمی رفسنجانی - که البته نام فامیل مندرج در شناسنامه‌اش هم نبود!! - در سازمان اطلاعات و امنیت کشور قبل از به دنیا آمدن دست به دست شده و مجموعه‌ای از آن نابخردان در پی شناسایی و تعیین نسبت وی با پدر بر آمده و حتی در پی یافتن خلاصه‌ای از سوابق وی نیز برآیند، گویی بر طالع این فرزند هاشمی تفاوتی بود که قبل از تولد نیز وی را دارای پرونده امنیتی در سازمان اطلاعات و امنیت رژیم ستم شاهی کرده بود."

اما این همه اظهار نظرهای هاشمی رفسنجانی درباره فرزندش نیست. چنانکه هاشمی در جایی دیگر در وصف مهدی اینگونه می نویسد: "مهدی به صنعت علاقه داشت و فهمید که وضع ما در دریا ضعیف است. صنایع دریایی ما خیلی ضعیف بود. او به دنبال سکوسازی و لوله‌های کف آب و حفاری در دریا رفت که وابسته بودیم. آخرش به پارس جنوبی و عسلویه رسید و الآن به CNG رفت که برای صرفه‌جویی و محیط زیست خوب است، (بخشی از تک‌نگاری هاشمی رفسنجانی درباره فرزندانش احتمالاً در اواخر دوران اصلاحات)."

 

 

به نظر می رسد مطالعه این نوشته های تاریخی، بخشی از علل تاخیر نزدیک به یکساله صدور حکم جلب مهدی هاشمی را که در وقایع انتخابات نقش جدی ایفا کرده بود به خوبی روشن کند.


 

 

 

نمایشگاه مطبوعات وتاک وتاک نشان

 
 
شنیده شده : یکی از سایت های سبز ، از هواداران فرقه انتقاد نموده است که چرا هیچ نمودی در نمایشگاه مطبوعات امسال نداشته اند این سایت در ادامه اضافه نموده ، با وجودیکه رهبران ما (سران فرقه ) در شرایط امنیتی قرار دارند و نمی توانند جلوداری خودرا ادامه دهند ، چرا ما به وظیفه خود عمل نمی کنیم و زنده بودن خودرا اثبات نمی کنیم . این سایت می افزاید اگر به این منوال باشد ، نه اثراز تاک می ماند و نه تاک نشان .
ملاحظه : در نمایشگاه مطبوعات سال گذشته سران فرقه (موسوی ، خاتمی وکروبی ) با تبلیغات وسیعی اراذل واوباش را دعوت نموده بودند تا به اصطلاح جولانی داده باشند و همچنان فضاهای مناسبتی را در اختیار بگیرند ، که با حضور چند ده نفر ازطرفدارانشان و خشم گره شده در مشتهای حامیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ، کروبی ترجیح داد از ماشین پیاده نشود ودودیگر هم از خانه هایشان تکان نخوردند ، لذا آنچه این سایت در انتقاد مطرح می کند در حقیقت آرزوهای برباد رفته ایست که نه باشرایط امنیتی سران فرقه ، که با تمام شدن وفروریختم فرقه رقم خورده است ، واگر همچنان صداهای نا کوکی ساز می شود ، بواسطه سعه صدر نظام واز باب آزادیهایی است که نظام به مخالفینش می دهد تا عقده گشایی نمایند .

 

 

 

توزیع برخی نشریات سیاسی در مدارس

 
 
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش توزیع غیرمجاز نشریه برخی از جریانات سیاسی در بعضی از مدارس کشور را تائید کرد و گفت: قطعا این موضوع از سوی برخی از عناصر فرصت طلب هدایت می شود. 
 
علی اصغر یزدانی در گفتگو با مهر با اعلام این خبر افزود: حراست وزارت آموزش و پرورش و معاونت پرورشی در مدارس اقداماتی را برای برخورد با این عناصر فرصت طلب آغاز کرده اند و قطعا این موضوع را دنبال می کنیم.
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه توزیع کنندگان این نشریه معلوم نیست از قشر معلم یا دانش آموز باشند ادامه داد: قطعا عناصر مسئله داری این حرکت را دامن می زنند ولی ما نمی دانیم دامنه آن در کل کشور چقدر است.
هم اکنون در برخی از مدارس راهنمایی و متوسطه کشور نشریه ای دو صفحه ای با محتوای سیاسی بین دانش آموزان توزیع می شود.
وی تاکید کرد: مدرسه یک مکان تعریف شده است و اجازه چنین فعالیتهایی را در آن نمی دهیم.
یزدانی در پاسخ به این سئوال که آیا آموزش و پرورش برنامه ای برای آشنایی دانش آموزان با مسائل سیاسی، پرسمانهای گوناگون در این زمینه دارد گفت: هم اکنون گفتمانهای سیاسی برای پاسخ به شبهات سیاسی دانش آموزان در برخی از مدارس داریم و به دنبال این هستیم که بیش از یک هزار طلبه جوان را با برنامه ریزی وارد مدارس به خصوص از نوع خاص کنیم تا برای دانش آموزان و فرهنگیان بصیرت سیاسی لازم را تبیین کنند.
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در واقع ایجاد بصیرت سیاسی به دانش آموزان و معلمان از الویتهای این معاونت طی سال تحصیلی جاری در مدارس است

 

 

 

 

احتمال مهاجرت سعيد حجاريان به کشور آمريکا

 
 
 با توجه به اخذ بورسیه تحصيلي توسط دختر سعيد حجاريان از کشور آمريکا امکان مهاجرت سعید حجاریان به کشور امریکا محتمل می باشد.
یکی از منابع آگاه نیز در این خصوص افزوده است که دختر سعید حجاریان به پدر خود اصرار نموده که به صورت خانوادگي به آمريکا نقل مکان کنند. در همین خصوص نیز همسر حجاريان (خانم مرصوصي) نيز براي اين سفر ابراز تمايل کرده است و کارهاي مربوط به ويزاي خود را پيگيري مي کند.
این منبع در ادامه افزود: يکي از مشکلات موجود جهت صدور ويزا براي همسر حجاريان قرار داشتن نام وي ميان ليست دانشجويان پيرو خط امام و تسخير کنندگان لانه جاسوسي مي باشد و طبق يکي از قوانين ايالات متحده آمريکا اين افراد حق ورود به اين کشور را ندارند.
گفته مي شود سيعد حجاريان با اقامت دائمي در آمريکا مخالف است و تنها موافقت خود را جهت سفر 6 ماهه يا يکساله اعلام نموده است.
از سوي ديگر پس از آزادي حجاريان از زندان، همسر وي تلاش فراواني داشته از ارتباط سران فتنه و جريان فتنه با شوهرش جلوگيري کند که تا حدودي نيز موفق بوده است.
 
 


 

 

 

خاتمی موسوی را به افشاگری تهدید کرد/خاتمی :میرحسین باید مرز خود را با ضد انقلاب مشخص کند

سیدمحمد خاتمی لیه میرحسین را از انجام هرگونه حرکت آشوبگرانه خیابانی نهی کرده است.

 

سیدمحمد خاتمی طی ارسال پیامی به موسوی ضمن تهدید به افشاگری علیه میرحسین وی را از انجام هرگونه حرکت آشوبگرانه خیابانی نهی کرده است.
به گزارش خبرنگار کلمه نیوزدر آستانه نزدیک شدن به روز 13 آبان و انتشار اخبار متعددی از اردوگاه فرقه سبز مبنی بر برنامه ریزی جهت  فتنه انگیزی در این روز ، سیدمحمد خاتمی طی ارسال پیامی به موسوی ضمن تهدید به افشاگری علیه میرحسین  وی را از انجام هرگونه حرکت آشوبگرانه خیابانی نهی کرده است.
به گزارش منابع آگاه خاتمی در این پیام  گفته است فرقه سبز باید حداقل طی 4 سال آینده فکر هرگونه تظاهرات و یا راهپیمایی خیابانی را از سر خود خارج کند.
نامبرده همچنین تأکید کرده است مهمترین الویت کاری ما باید این باشد تا خود را به عنوان یک اپوزیسیون قانونی به نظام بقبولانیم تا نظام ما را به عنوان یکی جناح مشروع به رسمیت بشناسد.
نامبرده همچنین از میرحسین خواسته است تا به صورت کاملاً آرام و غیرمحسوس مرز خود با ضدانقلاب  را مشخص نماید.
گفته می شود دیدار روز گذشته کروبی و موسوی نیز در این خصوص انجام گرفته است.
 


 

خشم همسرتاج زاده ازدیدن این عکسها/تصویر

همسر مصطفی تاجزاده با حضور در غرفه کانون هابیلیان با دیدن عکس حضور خود و همسرش در منزل یکی از عوامل منافقین ،خشمگین و عصبانی شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فخر‌السادات محتشمی‌پور، همسر مصطفی تاج‌زاده از عوامل دستگیر شده در اغتشاشات و فتنه پس از انتخابات سال 88 با حضور در غرفه کانون هابیلیان (خانواده 16 هزار شهید ترور) در هفدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اعتراض به محتوای تصاویر و مطالب عنوان شده در این غرفه، این اقدام کانون‌ هابیلیان را محکوم کرد.

وی که پس از دیدن تصویر خود در یکی از پوسترها که بیانگر حضور وی و همسرش در منزل شیوا نظرآ‌هاری عامل کددار و سرپل منافقین بسیار برآشفت و خطاب به مسئولان غرفه گفت: "شما چگونه می خواهید پاسخ خدا را بدهید، فرشتگان خدا شما را لعنت می کنند؟ "

مسئول غرفه کانون هابیلیان در این خصوص اظهار داشت: خانم محتشمی پور به همراه یک عکاس و فیلمبردار و خانمی که از مسئولان سایت‌های مدافع فرقه سبز بود، در ابتدا غرفه روزنامه ایران را جویا شد که پس از دیدن عکس خود در تصویری با عنوان "حضور سران فتنه در منزل عامل منافقین "‌به تصویر خود اشاره کرد و با عصبانیت گفت: "شما می‌دانید این فرد چه کسی است؟ " و ما گفتیم "بله شما هستید! " سپس خانم محتشمی پور افزود: "آیا شما شیوا نظرآهاری را می‌شناسید و این اعترافاتی را که کرده است، شنیده‌اید و مطمئن هستید که درست است؟ " ما نیز پاسخ دادیم "نیازی نیست خودمان بشنویم، همین که مسئولان قضایی و مقامات امنیتی کشور اعلام کرده‌اند که ارتباطات این شخص با سران نفاق و گروهک منافقین شناخته شده است کافی است و باید از امثال شما سوال کرد که چرا با قاتلین پدر ما دیدار کرده‌اید؟ "
مسئول غرفه کانون هابیلیان ادامه داد: خانم محتشمی پور که از پاسخ‌های ما اقناع نشد گفت: "شما باید پاسخ خدا را بدهید و فرشتگان خدا شما را لعنت می‌کنند؛ ما از مظلوم دفاع کردیم. "
وی با بیان اینکه این سخنان و رفتار خانم محتشمی پور یک حرکت سازمان‌یافته بوده است، گفت: با توجه به اینکه برخی روزنامه های اصولگرا در ویژه‌نامه روز چهارشنبه گذشته خود مطلبی در خصوص معرفی شیوا نظر‌آهاری و فعالیت‌های وی طی سال‌های گذشته و ارتباطاتش با گروهک منافقین و حضور سران فتنه در منزل او عنوان کرده بودند به نظر می‌رسد هدف اصلی محتشمی پور رسانه های اصولگرا بوده است.
به گزارش هفته گذشته سایت باشگاه خبرنگاران شیوا نظرآهاری از سال 82 با همکاری گروهک منافقین در پوشش گزارشگر حقوق بشر اقدام به سیاه‌نمایی علیه جمهوری اسلامی پرداخت و در همین راستا انجمن زنان "تارا " را تاسیس کرد.
وی سپس با هدایت این گروهک جبهه به اصطلاح "متحد دانشجویی " را با هدف اقدام علیه منافع ملی ایران آغاز کرد.
نظرآهاری همکاری و ارتباط خود را با گروهک منافقین تا سال 88 و در جریان فتنه پس از انتخابات ادامه داد وبه تحریم دانشجویان برای حضور در اغتشاشات اعلام کرد.
وی چندین بار دستگیر شد که مورد رأفت نظام جمهور اسلامی قرار گرفت و از زندان آزاد شد. وضعیت فعالیت‌ها و اسناد انکار‌ناپذیر همکاری شیوا نظرآهاری با گروهک منافقین در رسانه‌‌های جمعی اعلام شده و با این حال موسوی،‌ رهنورد، تاج‌زاده و کروبی در منزل این عامل کد‌دار منافقین حضور یافته‌اند.
به گفته مسئول کانون هابیلیان مسئول غرفه کانون هابیلیان سران فتنه باید پاسخ مناسبی در رابطه با اینگونه فعالیت‌های خود و همنشینی با قاتلین 12 هزار شهید ترور را به خانواده‌های آنها بدهند.
با توجه به اینکه فیلمبردار و عکاس محتشمی پور را همراهی می‌کردند و وی قصد اغتشاش داشته است مسئولان غرفه کانون هابیلیان با آگاهی از سابقه گذشته این فرد با آرامش پاسخ او را دادند.
 



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : 10 / 8 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کویر
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()